Garantie op zonnepanelen

EnergieWonen verstrekt na iedere installatie een garantiecertificaat. U ziet dan precies hoeveel garantie u op ieder onderdeel van uw zonnesysteem krijgt. Zo weet u exact waar u op kunt rekenen.

Tot 25 jaar garantie

Ook na de installatie zorgen wij dat u jarenlang probleemloos kunt blijven profiteren. Bij onze top zonnepanelen krijgt u zelfs 25 jaar productgarantie.

De beste kwaliteit

Als u voor EnergieWonen kiest gaat u voor kwaliteit, want wij hebben alleen de beste zonnepanelen en omvormers in ons assortiment.

Klanten geven ons een 9,1

Al ruim 11 jaar staat EnergieWonen voor de beste zonnepanelen, het beste advies en de meeste zekerheid. Onze klanten waarderen ons met een 9,1.

 


 

 

Onze expert komt bij u langs

Om het beste advies te kunnen geven is het noodzakelijk om eerst op locatie de situatie goed te bekijken en uw wensen te bespreken. Onze expert bekijkt uw dak en de meterkast en laat u zien wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard kunt u al uw vragen stellen en gaat de adviseur pas weg als alles duidelijk is. Zo kunnen wij het meest gunstige plan maken voor uw situatie, en weet u precies waar u aan toe bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Direct besparen met zonnepanelen

Wist u dat zonnepanelen ook bij weinig zon stroom opwekken? De panelen werken namelijk op licht, waardoor deze ook bij bewolking opbrengst opleveren. Daarnaast zijn er in de winter korte wachttijden voor de installatie, waardoor u snel kunt beginnen met het opwekken van uw eigen stroom.
De voordelen van zonnepanelen op een rij:

  •   U bespaart direct geld op energie
  •   Tot wel 25 jaar garantie op zonnepanelen en omvormers
  •   Uw woning wordt meer waard
  •   Profiteer ruim 25 jaar lang van de eigen opgewekte energie
  •   BTW teruggave op de investering

 

Huis met zonnepanelen
EnergieWonen klantenservice

Onze expert kan u meer vertellen

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis.