Zon7 wordt EnergieWonen

Zonnepanelen installeren EnergieWonen

Terug naar overzicht

We zijn verheugd u op de hoogte te stellen van het nieuws dat Zon7 verder zal gaan onder de naam van EnergieWonen.

Deze overname onderstreept onze vastberadenheid om onze positie in de Nederlandse duurzame energiemarkt te versterken en onze klanten nog beter van dienst te zijn. Als klant kunt u blijven vertrouwen op de kwaliteit en uitstekende service waar EnergieWonen om bekend staat.

Hoewel deze verandering gepaard gaat met een nieuwe naam voor Zon7, veranderen onze kernwaarden niet. Als één van de grootste zonnepaneleninstallateurs van Nederland blijven we dezelfde toewijding aan klanttevredenheid handhaven en onze inzet om u te helpen bij het bereiken van uw groene energiedoelen in uw eigen huis blijft onveranderd.

De overname van Zon7 door EnergieWonen versterkt onze expertise en capaciteit in de zonnepanelenindustrie, wat betekent dat we nog beter in staat zijn om aan uw behoeften te voldoen en u te ondersteunen bij de transitie naar duurzame energie.

We willen deze gelegenheid ook aangrijpen om al onze klanten te bedanken voor hun voortdurende steun. We kijken ernaar uit om samen met u de toekomst van groene energie te blijven vormgeven.

Voor meer informatie over EnergieWonen en ons aanbod aan zonnepanelen nodigen we u van harte uit om ons zonnepanelenaanbod te bekijken.

Hartelijke groeten,

Het team van EnergieWonen

Terug naar overzicht

Meer weten over zonnepanelen van EnergieWonen?

Bekijk onze website of vraag een adviesgesprek aan.

Alles over EnergieWonen

Meer weten over zonnepanelen van EnergieWonen?

Bekijk onze website of vraag een adviesgesprek aan.

Alles over EnergieWonen