• Vragen? Bel ons: 088 55 66 770

  • Nu geopend (tot 21:00)
  • Jacqueline, Manager Klantenservice

Direct persoonlijk advies?

Astronergy Zonnepanelen

Berust op technologie, vooruitstrevend in kwaliteit

Als dochteronderneming van de CHINT Group werd Astronergy Solar opgericht in 2006 met als hoofdproductie fotovoltaïsche zonnepanelen. Ze hebben grensverleggende onderzoeken gedaan, innovatieve ontwikkelingen bereikbaar gemaakt voor de massa en producties in verschillende kernpunten rondom zonne-energie gestart. Deze grote Chinese producent levert iedere bekende variant in de soorten zonnepanelen. Zowel monokristallijn (zwart), polykristallijn (blauw) als dunne film panelen.

Astronergy zonnepanelen | EnergieWonenHet snelgroeiende Astronergy heeft een hoofdkantoor in Zhejiang, gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling en productie van Astronergy zonnepanelen. Vanaf hun begin in 2006 zijn ze uitgegroeid tot een grote producent over de hele wereld met kantoren in Amerika(een hoofdkantoor) en in Duitsland, Korea, Spanje en Australië. Astronergy staat open voor innovatie, daardoor hebben ze in 2011 ook de ‘China Openstaande Onderneming van het Jaar Award’ mogen ontvangen.

Opbrengst

Na een goed begin in 2006 met het helpen van de publieke sector zowel als grote commerciële projecten heeft Astronergy haar zonnepanelen verder doorontwikkeld door het gebruik van erg hoge kwaliteit silicium wafers. Ze hebben een breed bereik aan soorten panelen op vermogensniveau. Dit gaat van 90Wp tot aan maar liefst 310Wp(Monokristallijne panelen).

Esthetiek

Als de meeste zonnepanelen zijn deze mooi te integreren in uw huidige situatie op uw (platte of schuine) dak. Maar bij zonnepanelen van Astronergy heeft u ook nog de keuze uit de verschillende soorten zonnepanelen. Zo hebben ze de zwarte zonnepanelen met de hoogste opbrengst, of de typerende blauwe zonnepanelen die goedkoper zijn in aanschaf. Of kiest u voor de dunne film panelen die minder presteren maar een hogere efficiëntie en tolerantie hebben? Welke u ook kiest u bent verzekerd van een mooi geheel.

Kenmerken van Astronergy zonnepanelen

  • Sterk wereldwijd bedrijf gespecialiseerd in een breed scala zonnepanelen
  • Esthetische full-black monokristallijne zonnepanelen
  • Door grote productie lage kosten. Dus u bespaart!
  • Gecertificeerd door de TÜV Rheinland
  • Vermogensgarantie van 25 jaar
  • Uitgebreide kwaliteitstests

Betrouwbaarheid & Zekerheid

De zonnepanelen van Astronergy zijn grondig getest door het bedrijf zelf maar ook door onafhankelijke testinstituten. Zo hebben ze een nieuwe standaard gezet voor de kwaliteitscontrole in de productie van zonnecellen. De zonnepanelen worden primair gesorteerd op vermogensbereik. Daarnaast worden ze grondig getest voor en na het lamineren van de panelen om de kwaliteit van het productieproces en van de zonnepanelen te waarborgen. Want een kwalitatieve productie zorgt voor kwalitatieve zonnepanelen. Het gehele productieproces van Astronergy wordt grondig getest op iedere locatie, ook hebben ze hier een volledig geautomatiseerd proces in. Voor de Astronergy zonnepanelen staat kwaliteit voorop!

EnergieWonen werkt niet direct samen met Astronergy Solar maar indien u een offerte aanvraagt zullen wij u een beter alternatief voorstellen. Gratis en vrijblijvend.

Aanbieding van energiewonen

Financiering met een duurzaamheidslening


De aanschaf van zonnepanelen is een aanzienlijke uitgave. Heeft u het geld niet direct beschikbaar? Dan is een duurzaamheidslening mogelijk interessant. U leent dan met een lage rente van 1,6%. (rente per 11 januari 2016)

Het rendement van een zonne-energiesysteem met zonnepanelen is hoger dan de kosten van de duurzaamheidslening, dus waar wacht u nog op?

Voor meer informatie en advies op maat kunt u natuurlijk ook terecht bij uw installateur. Heeft u nog geen installateur? Vraag dan onze installateur eens.

 

Gratis offerte