• Vragen? Bel ons: 088 55 66 770

  • Nu geopend (tot 21:00)
  • Jacqueline, Manager Klantenservice

Direct persoonlijk advies?

Avancis Zonnepanelen

Efficiënte hoge kwaliteit CIS zonnepanelen als bron voor de toekomst

Een van de grote partijen in CIS panelen naast SolarFrontier is Avancis. Met hun lange ervaring (vanaf 1981) in CIS-technologie in de massaproductie van de CIS zonnecellen streven ze keer op keer naar de beste kwaliteit. Innovatie in technologie zorg voor vooruitgang, A-klasse kwaliteit en betrouwbaarheid. Avancis stelt de kwaliteit voorop met hun dunne film panelen. Door continuïteit te creëren in deze vooruitgangen heeft Avancis inmiddels 135Wp(WattPiek) panelen geproduceerd met een efficiëntie van bijna 13%. Daarmee kunnen ze concurreren met de SolarFrontier panelen (echter heeft SolarFrontier een hogere Wp).

Avancis zonnepanelen | EnergieWonenAvancis wil zich onderscheiden als bedrijf dat hoogwaardige CIS panelen produceert met een eigen draai hier aan. Het moederbedrijf Avancis is in 2014 overgenomen door een van de grootste producenten in bouwmaterialen en dergelijken, namelijk door de Chinese gigant CNBM. Dit zorgt voor een solide ondergrond voor de toekomst van Avancis en zekerheid voor u als consument.

Opbrengst en voordelen

De zonnepanelen van Avancis zijn dunne-film panelen. Echter niet als de reguliere panelen, het zijn namelijk CIS zonnepanelen. Dit is een verbeterde versie van dunne film panelen en staat voor de belangrijkste ‘ingrediënten’ van dit soort zonnepanelen (CuInSe2: oftewel Koper, Indium en Selenide). De Selenide in deze panelen zorgt voor een betere verdeling van de elektronen wat voordeel heeft voor het omzettingsrendement. Naast dit voordeel hebben CIS panelen het voordeel tegenover kristallijne (monokristallijne of polykristallijne) zonnepanelen dat ze bij weinig ( / diffuus) licht ook licht-energie omzetten in stroom. Dat heeft te maken met de lange stroken van ‘cellen’ die over de lengte van de panelen liggen. Deze zonnepanelen hebben een efficiëntie van 13%, wat deze panelen erg rendabel maakt. Doordat het geautomatiseerd geproduceerd wordt voorkomt dit fouten, staat dit garant voor kwaliteit en zorgt het voor lagere productiekosten.

Voordelen van Avancis Zonnepanelen

  • Deze dunne film panelen hebben een hoge efficiëntie
  • Conversie van zonlicht, ook bij dagen met minder zonlicht!
  • Zonnepanelen met een fraai uiterlijk, dun en compleet zwart
  • Montage van de panelen onder de panelen zodat er geen frames zichtbaar zijn
  • Goedkoper in aanschaf dan kristallijne zonnepanelen

Esthetiek en Betrouwbaarheid

Avancis dunne-film CIS zonnepanelen hebben voor dunne film panelen een relatief hoog vermogen. Zelfs met wolken, met schaduw, of andere hinderende factoren die u tegen kunt komen bij het plaatsen van zonnepanelen is geen probleem met CIS panelen. Deze kunnen zelfs dan nog een gemiddelde opbrengst van 92% hebben.

De kleur van de panelen

De meeste mensen hebben een duidelijke voorkeur in kleur voor zonnepanelen. Namelijk zwart, omdat dit minder afsteekt bij de huidige situatie van het dak en de ligging. Wanneer kleur een bepalende factor is komt dit ten goede wanneer u CIS panelen neemt. Avancis CIS panelen zijn namelijk mooi zwart van kleur (net als bijna alle CIS panelen) en het unieke van deze zonnepanelen is dat ze compleet van glas gemaakt zijn. Ze hebben een speciale matte coating die er voor zorgt dat het zonlicht niet of minder van het zonnepaneel wordt weerkaatst en opgenomen kan worden. Avancis zonnepanelen werken zelfs goed bij een hogere temperatuur in tegenstelling tot kristallijne zonnepanelen.

EnergieWonen werkt niet direct samen met Avancis maar indien u een offerte aanvraagt zullen wij u een beter alternatief voorstellen. Gratis en vrijblijvend.

Aanbieding van energiewonen

Financiering met een duurzaamheidslening


De aanschaf van zonnepanelen is een aanzienlijke uitgave. Heeft u het geld niet direct beschikbaar? Dan is een duurzaamheidslening mogelijk interessant. U leent dan met een lage rente van 1,6%. (rente per 11 januari 2016)

Het rendement van een zonne-energiesysteem met zonnepanelen is hoger dan de kosten van de duurzaamheidslening, dus waar wacht u nog op?

Voor meer informatie en advies op maat kunt u natuurlijk ook terecht bij uw installateur. Heeft u nog geen installateur? Vraag dan onze installateur eens.

 

Gratis offerte