• Vragen? Bel ons: 088 55 66 770

  • Nu geopend (tot 21:00)
  • Jacqueline, Manager Klantenservice

Direct persoonlijk advies?

Aventia Zonnepanelen

Zonnepanelen met perfecte balans tussen opbrengst, prijs en uiterlijk

Opbrengst

Aventia Solar, opgericht door een team van professionals in de zonnepanelenwereld, is een nieuwe speler op het gebied van zonnepanelen. Aventia bied naar eigen zeggen een van de betere panelen aan voor thuis, bedrijven en grootschalige projecten. Door de grote ondersteunende groep van Aventia Solar die meer dan 25 jaar ervaring heeft kan kunnen ze zonnepanelen leveren van hoge kwaliteit. Bij iedere productie worden hun zonnepanelen steekproefsgewijs getest om de kwaliteit en stabiliteit te kunnen waarborgen. Dit wordt gedaan in hun eigen geavanceerde laboratoria. Met A-Merk kwaliteit tegen een betaalbare prijs wordt Aventia Solar vaak gekozen door onze klanten.

De panelen hebben een vermogen van niet minder dan 285 WattPiek. Aventia garandeert hierbij ook dat de opbrengst van de zonnepanelen een maximale degradatie van 20% op 25 jaar gebruik. Dat betekend dat u na 25 jaar nog gegarandeerd 80% van het initiële rendement kunt verwachten van uw zonnepanelen.

Kwaliteit

Naast de tests in eigen laboratoria zijn de panelen conform de TÜV, CE, IEC en MSC kwaliteitstandaarden gekeurd, dit geld voor de polykristallijne en de monokristallijne zonnepanelen van Aventia Solar. Het produceren van kwalitatieve panelen, met een lange levensduur en een hoge opbrengst is de leidraad bij de productie van zonnepanelen van Aventia Solar. Het bedrijf zet zich in voor het behoud van het milieu, om verspilling te reduceren en grondstoffen te besparen middels het recyclen van bruikbare materialen. Het doel van Aventia is men bewust maken van het behoud van het milieu en groene energie. Door hun nieuwste innovaties op het gebied van zonnepanelen en door het feit dat het Europese zonnepanelen zijn kan de productie volgens Europese standaarden verlopen en heeft Aventia een snelle distributie van hun producten.

Garantie

Omdat deze panelen in Europa geproduceerd worden kan Aventia een lange garantie bieden op alle zonnepanelen die ze produceren. De garantie van deze zonnepanelen is veel langer dan de standaard garantie op zonnepanelen, u krijgt maar liefst 15 jaar productgarantie op de zonnepanelen van Aventia!

Ook kunnen ze de kwaliteit garanderen van de zonnepanelen door de intensieve tests die ze ondergaan. Er wordt 3 keer getest op de bouwkwaliteit, zodat wanneer er iets op de panelen valt er geen microscopische scheuren ontstaan en ze niet doorbuigen. Ook wordt er 3 keer getest op de consistentie qua kleur en afwerking van de panelen. Als een van de belangrijkste eigenschappen van de zonnepanelen wordt ook de uiteindelijke capaciteit en omzetting van zonlicht naar energie grondig getest.

Esthetiek

Aventia heeft al een geweldig succes met hun 285 Mono Black zonnepanelen in Nederland en België. De panelen zorgen voor de beste balans tussen uiterlijk, opbrengst en prijs door hun panelen verder door te ontwikkelen dan de gemiddelde zonnepanelen producent.

Aanbieding van EnergieWonen

Financiering met een duurzaamheidslening

De aanschaf van zonnepanelen is een aanzienlijke uitgave. Heeft u het geld niet direct beschikbaar? Dan is een duurzaamheidslening mogelijk interessant. U leent dan met een lage rente van 1,6%. (rente per 11 januari 2016)

Het rendement van een zonne-energiesysteem met Aventia zonnepanelen is hoger dan de kosten van de duurzaamheidslening, dus waar wacht u nog op?

Voor meer informatie over Aventia zonnepanelen en advies op maat kunt u natuurlijk ook terecht bij uw installateur. Heeft u nog geen installateur? Vraag dan onze installateur eens.

 

Gratis offerte