• Vragen? Bel ons: 088 55 66 770

  • Nu geopend (tot 21:00)
  • Jacqueline, Manager Klantenservice

Direct persoonlijk advies?

Chint Omvormers

Groene omvormers voor een vriendelijke prijs

Wanneer u overweegt zonnepanelen te kopen is het vaak belangrijk om te kijken welke van de verschillende soorten zonnepanelen u koopt. Echter wordt er één belangrijk aspect vaak vergeten. De omvormer voor het omzetten van de fotovoltaïsche energie naar stroom dat u in uw huis kunt gebruiken. Chint omvormers zijn hierbij een van de keuzes. Deze omvormer is een hoogwaardige omvormer ontwikkeld door de Chint Group (van de makers van Astronergy zonnepanelen). Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van middelen om u te voorzien van uw eigen energie en zo een stap dichter bij een energie neutrale wereld te komen.

Chint Omvormers | EnergieWonenHet bedrijf voor de omvormers van de Chint Group, namelijk Chint Power, is opgericht in 2009. Dat maakt het een erg jonge speler in de duurzame energievoorzieningen. Ondanks de leeftijd van dit bedrijf heeft het meer dan 30.000 werknemers die werkzaam zijn over de hele wereld verspreid over 90 landen. De Chint Group al meer dan 35 jaar dat spreekt voor jarenlange ervaring. Deze Chinese organisatie doet goed werk om te zorgen dat men bewust om kan gaan met de verbruikte energie wereldwijd. Met deze omvormers maken ze van de gelijkstroom die met de zonnepanelen omgezet wordt bruikbare wisselstroom voor het stroomnet.

Opbrengst

De opbrengst die u kunt behalen met de omvormers van Chint Power is grotendeels afhankelijk van het soort zonnepanelen en van het merk zonnepanelen die u aanschaft. Maar natuurlijk ook van de hoeveelheid licht dat uw panelen op kunnen vangen en omzetten in stroom. Wel staat dit bedrijf garant voor innovatieve kwalitatieve producten waar je u tegen zegt. Met een gemiddelde productiecapaciteit van 600 MW is dit een grote speler in omvormers.

Met enkelfase PV omvormers kunt u ieder dak met zonnepanelen een verbeterde prestatie bieden. Alle energie wordt omgezet naar bruikbare stroom met een hoge efficiëntie omzet. Met deze omvormers heeft u een opbrengst-efficiëntie die kan oplopen tot 98%. Oftewel, uw systeem zal geen energie verliezen in deze omvormers.

Voordelen van Chint Omvormers

  • A kwaliteit voor een goede prijs
  • Hoge efficiëntie ( > 98%)
  • Vriendelijke monitor om uw omzet af te lezen
  • Hoge veiligheid en betrouwbaar voor de lange termijn
  • Meerdere certificaten (waaronder door de TÜV Rheinland)
  • Stabiel jong bedrijf met innovatieve ondernemersgroep als steun

Esthetiek & betrouwbaarheid

Op esthetisch vlak is er vaak weinig te zeggen over omvormers. Echter springen deze omvormers er wel uit. Met hun matte afgewerkte ‘metalen’ voorkant, groene logo en duidelijk af te lezen scherm is dit ook een juweeltje in uw huis. Natuurlijk is de binnenkant van dit soort producten vele malen belangrijker.

De Chint omvormers zijn betrouwbaar en worden(afhankelijk van de soort) geleverd met een uitgebreide monitor om de opbrengst van uw systeem af te lezen per dag. Zo ziet u de pieken en dalen van de opbrengst van uw systeem. Daarbij vinden wij de innerlijke esthetiek bij omvormers ook belangrijker, en natuurlijk voor u de prijs. Deze liggen gemiddeld lager dan de A merken. Dat maakt dit Chinese bedrijf een geduchte concurrent voor de westerse markt, en een groot voordeel voor uw portemonnee.

EnergieWonen werkt niet direct samen met Chint Power maar indien u een offerte aanvraagt zullen wij u een beter alternatief voorstellen. Gratis en vrijblijvend.

Aanbieding van energiewonen

Financiering met een duurzaamheidslening


De aanschaf van zonnepanelen is een aanzienlijke uitgave. Heeft u het geld niet direct beschikbaar? Dan is een duurzaamheidslening mogelijk interessant. U leent dan met een lage rente van 1,6%. (rente per 11 januari 2016)

Het rendement van een zonne-energiesysteem met zonnepanelen is hoger dan de kosten van de duurzaamheidslening, dus waar wacht u nog op?

Voor meer informatie en advies op maat kunt u natuurlijk ook terecht bij uw installateur. Heeft u nog geen installateur? Vraag dan onze installateur eens.

 

Gratis offerte