• Vragen? Bel ons: 088 55 66 770

  • Nu geopend (tot 21:00)
  • Jacqueline, Manager Klantenservice

Direct persoonlijk advies?

Denim Solar Zonnepanelen

De jonge groothandel Solar Clarity doet meer dan alleen maar het verkopen van verschillende merken zonnepanelen aan bedrijven. Ook hebben zij een lijn huismerk zonnepanelen op de markt gebracht genaamd Denim Solar. Dit zijn polykristallijne zonnepanelen(ook hebben zij een lijn zonnepanelen genaamd Onyx, dit zijn monokristallijne panelen). Sinds februari 2014 hebben zijn hun panelen aan de man gebracht. De productie van de Denim Solar panelen zijn afkomstig uit een Taiwanese fabriek en Solar Clarity brengt deze dan uit onder eigen naam. De zonnepanelen hebben cellen van Solartech en Gintech. Voor de consument heeft dit eigen label als nadeel dat de labelhouder zelf bepaalt wie hij als fabrikant kiest. Het voordeel is dan dat het wel een Nederlands bedrijf is die de panelen verkoopt. Dus de garantie van de zonnepanelen die worden verleent door de groothandel. Dus de klant kan terugvallen op een Nederlandse partij.

Esthetiek

Denim Solar Zonnepanelen partner - EnergieWonenDoor het dubbelwandige frame hebben de panelen extra stevigheid. Daardoor kunnen de panelen hoge windbelasting en zware sneeuwlast aan. Hierop geven zij dan ook 10 jaar garantie. De panelen zijn blauw van kleur als vele vergelijkbare polykristallijne zonnepanelen en hebben een strak uiterlijk. Daarnaast hebben de panelen een lichte omlijsting. Ook hebben zij een donkere uitvoering hiervan. Dit wordt de poly black denim genoemd. Naar alle waarschijnlijkheid is de naam denim dus afgeleid van de spijkerbroeken die blauw van kleur zijn.

Vermogensgarantie

Denim Solar garandeert dat het vermogen dat wordt afgegeven een positieve tolerantie heeft. het eerste jaar geeft deze minimaal 97,5% van het opgegeven vermogen af. Na het 2e jaar zal het niet meer dalen dan 0,7% per jaar wat resulteert in minimaal 80,7% vermogen na 25 jaar. Ze beloven dan ook dat u 25 jaar zorgeloos kunt vertrouwen op een solide systeem.

EnergieWonen werkt niet direct samen met Denim Solar maar indien u een offerte aanvraagt zullen wij u een beter alternatief voorstellen. Gratis en vrijblijvend.

Aanbieding van energiewonen

Financiering met een duurzaamheidslening


De aanschaf van zonnepanelen is een aanzienlijke uitgave. Heeft u het geld niet direct beschikbaar? Dan is een duurzaamheidslening mogelijk interessant. U leent dan met een lage rente van 1,6%. (rente per 11 januari 2016)

Het rendement van een zonne-energiesysteem met zonnepanelen is hoger dan de kosten van de duurzaamheidslening, dus waar wacht u nog op?

Voor meer informatie en advies op maat kunt u natuurlijk ook terecht bij uw installateur. Heeft u nog geen installateur? Vraag dan onze installateur eens.

 

Gratis offerte