• Vragen? Bel ons: 088 55 66 770

  • Nu geopend (tot 21:00)
  • Jacqueline, Manager Klantenservice

Direct persoonlijk advies?

Gintech Zonnepanelen

Aantrekkelijke prijs en A-klasse kwaliteit

Opbrengst

Het in 2005 opgerichte Taiwanese bedrijf Gintech wil net als EnergieWonen bijdragen aan het beschermen van de aarde door middel van zonnepanelen. Gintech is continu bezig met het vergroten van de opbrengsten en efficiëntie van hun producten. Globaal staan zij dan ook gerangschikt als nummer 7 van de top zonnecelfabrikanten van de wereld. De hoogwaardige A-klasse zonnecellen van Gintech zijn geselecteerd door grote zonnepaneelfabrikanten als bijvoorbeeld Sharp, Yingli, Renesola en Conergy.

Ondertussen heeft Gintech met meer dan 1.500 werknemers een van de grootste productiegebouwen ter wereld gevestigd in Taiwan. Vanuit hun distributiecentrum levert Gintech hun producten aan bedrijven over de hele wereld. Dit doen ze voornamelijk in Europa, Amerika en Aziatische landen.

Esthetiek

Gintech zonnepanelenAls u zoekt naar een aantrekkelijk geprijsde zonnepanelenmodule met de esthetiek en kwaliteit van een van hun A-merk concurrenten, is Gintech voor u de juiste oplossing.

Door het baanbrekende ontwerp met een zeer fraai uiterlijk zullen deze panelen van de Taiwanese fabrikant niet misstaan in uw omgeving. Ook zijn de panelen voorzien van een antireflectie film van homogene kleur waarbij schitteringen tot een minimum beperkt worden.

Betrouwbaarheid

Zowel de productielijnen, arbeidsomstandigheden en kwaliteitssystemen zijn van eerste klas. Daarnaast ondergaan alle componenten van de panelen van Gintech een streng selectie-, productie- en testproces waardoor de betrouwbaarheid van dit merk gewaarborgd wordt.

De hebben technische en financiële controles op dit merk hebben er voor gezorgd dat de zonnepanelen van Gintech gekozen zijn om toe te voegen aan ons assortiment aan zonnepanelen. De kwaliteit van de panelen wordt vakkundig gehandhaafd door verschillende onafhankelijke testpartijen en zijn ISO 9001: ISO/TS 16949 gecertificeerd.

EnergieWonen werkt niet direct samen met Gintech Zonnepanelen. Indien u een offerte aanvraagt, stellen wij u graag een beter alternatief voor. Gratis en vrijblijvend.

Innovatie

Er wordt erg geïnvesteerd in de technische kant van de productie van Gintech zonnepanelen. Gintech werkt met een van de meest geavanceerde productieprocessen en blijft dit continu vernieuwen. Ook blijven ze hun teams met gespecialiseerde mensen uitbreiden en samen met onderzoeksinstituten verbeteringen doorvoeren.

Aanbieding van EnergieWonen

Financiering met een duurzaamheidslening

De aanschaf van zonnepanelen is een aanzienlijke uitgave. Heeft u het geld niet direct beschikbaar? Dan is een duurzaamheidslening mogelijk interessant. U leent dan met een lage rente van 1,6%. (rente per 11 januari 2016)

Het rendement van een zonne-energiesysteem met Gintech zonnepanelen is hoger dan de kosten van de duurzaamheidslening, dus waar wacht u nog op?

Voor meer informatie over Gintech zonnepanelen en advies op maat kunt u natuurlijk ook terecht bij uw installateur. Heeft u nog geen installateur? Vraag dan onze installateur eens.

 

Gratis offerte