• Vragen? Bel ons: 088 55 66 770

  • Nu geopend (tot 21:00)
  • Jacqueline, Manager Klantenservice

Direct persoonlijk advies?

JA Solar Zonnepanelen

Uiterlijk en betrouwbaarheid hoog in het vaandel

Hoewel JA Solar niet zo lang bestaat als sommige concurrenten mag dit bedrijf zich toch al een van de wereldleiders noemen op het gebied van zonnetechnologie. Zij leveren én produceren al hun high-performance zonnepanelen zelf. Wereldwijd zijn kantoren, laboratoria en testcentra te vinden met een hoofdbasis in China. JA Solar is de nummer 3 op de ranklijst van de A+-klasse zonnepanelen en staat op de nummer 1 van grootste producenten van China.

Opbrengst en garantie

JaSolar zonnepanelenDe JA Solar zonnepanelen zijn voorzien van alle belangrijke keurmerken en onderworpen aan een serie intensieve tests om de betrouwbaarheid te waarborgen. Voortbouwend op haar kracht in zonneceltechnologie is het bedrijf vastbesloten efficiëntie, ongekend rendement en betrouwbaarheid aan haar klanten te bieden.

JA Solar heeft uiterst betrouwbare zonnepanelen. Die betrouwbaarheid wordt aangetoond met certificaten zoals TÜV, CE, CEC, MCS en PV Cycle. JA Solar garandeert een opbrengst van minimaal 90% in de eerste 10 jaar en meer dan 80% tot 25 jaar. De sterke financiële positie van deze fabrikant maakt het mogelijk om aan klanten een langdurige garantie te bieden. JA Solar biedt nét dat beetje meer met haar zonnepanelen, vooral door aanhoudende innovatie op het gebied van efficiëntie.

Esthetiek

Door het typerende zwarte uiterlijk zijn de full-black panelen van JA Solar erg in trek. Veel mensen hebben de voorkeur voor zwarte panelen, omdat deze minder opvallen op het dak. De zonnepanelen van JA Solar hebben nauwelijks kleurverschil, vanwege de eigen productie van het glas voor de glasplaat. De optimale lichtdoorlatendheid van de glasplaat is ook nog eens van positieve invloed op het rendement. De panelen ondergaan stuk voor stuk een unieke anti-reflecterende en zelfreinigende behandeling. Een fraai stukje werk ter verfraaiing van uw woning.

Betrouwbaarheid

Door de positieve vermogenstolerantie (van 0 tot 5Wp) kunnen de panelen de overige kracht van de andere panelen in de installatie aan. Aangezien de installatie altijd in serieschakeling staat, geeft dit u op de lange termijn erg veel winst. Ook zullen panelen van JA Solar nooit minder energie opwekken dan hun specificaties aangeven.

EnergieWonen werkt niet direct samen met JA Solar Zonnepanelen. Indien u een offerte aanvraagt, stellen wij u graag een beter alternatief voor. Gratis en vrijblijvend.

Milieuvriendelijkheid

JA Solar zet zich in voor een schonere aarde door alleen te ontwikkelen op een milieuvriendelijke manier. Met deze hernieuwbare energie reduceren we immers de energietekorten én energiekosten.

Aanbieding van EnergieWonen

Financiering met een duurzaamheidslening

De aanschaf van zonnepanelen is een aanzienlijke uitgave. Heeft u het geld niet direct beschikbaar? Dan is een duurzaamheidslening mogelijk interessant. U leent dan met een lage rente van 1,6% (rente per 11 januari 2016).

Het rendement van een zonne-energiesysteem met JA Solar zonnepanelen is hoger dan de kosten van de duurzaamheidslening, dus waar wacht u nog op?

Voor meer informatie en advies op maat kunt u natuurlijk ook terecht bij uw installateur. Heeft u nog geen installateur?
Vraag dan onze installateur eens

 

Gratis offerte