• Vragen? Bel ons: 088 55 66 770

  • Nu geopend (tot 21:00)
  • Jacqueline, Manager Klantenservice

Direct persoonlijk advies?

Risen Zonnepanelen

Kwalitatieve panelen tegen een scherpe prijs met een hoog rendement!

Risen Energy bestaat al geruime tijd, in 1986 is het bedrijf opgericht met een andere insteek (ze zijn namelijk begonnen met de productie van lampen) dan dat ze tegenwoordig hebben. Sinds 2002 hebben ze zich gespecialiseerd in de Solar wereld. Over de jaren is het een betrouwbaar bedrijf geworden met kwalitatief goede maar ook goedkope zonnepanelen. De budgetpanelen komen in 2 smaken, monokristallijne(zwart) en polykristallijne(blauw) panelen. Ze leveren hierbij 12 jaar productgarantie. Het Chinese bedrijf wordt inmiddels in meer dan 30 landen verkocht met een zeer scherpe prijs. Zonnepanelen is nu hun primaire productie, waarmee ze sinds 2002 in totaal al meer dan 6 miljard kWh hebben opgewekt!

Opbrengst

Risen Energy Solar Technology | EnergieWonenRisen zonnepanelen hebben een relatief hoge vermogenstolerantie van meer dan 3 WattPiek. De lineaire opbrengstgarantie komt overeen met vele concurrenten van dit merk zonnepanelen. Er is een eigen kwaliteitsteam voor de controles van de zonnepanelen die steekproefsgewijs getest worden. Ook de TÜV Rheinland heeft een dergelijke controle uitgevoerd, net als het onafhankelijke Duitse test-laboratorium Photon. Daarmee hebben zij bijvoorbeeld een compleet zwart paneel die bij het testcentrum Photon op de 6e plek genoteerd staat voor de opbrengst van de zonnepanelen. De opbrengst vermindert ook niet snel! Na 12 jaar geeft Risen Energy zelfs nog de garantie dat het 90% van zijn initiële vermogen geeft. De jaren daarna leveren de panelen zelfs nog 82%!

Esthetiek

Als u zich heeft verdiept in de soorten zonnepanelen weet u dat de bekendste zonnepanelen polykristallijne en monokristallijne zonnepanelen zijn. Risen solar heeft daarom ook beide soorten zonnepanelen in de productie met verschillende opbrengsten in WattPiek. Zo zijn er blauwe panelen (polykristallijne) die een minimale opbrengst van 250Wp hebben en de zwarte panelen (monokristallijne) kunnen u voorzien van 260Wp!

Betrouwbaarheid

Risen solar kunt u vertrouwen aangezien zij onlangs (september 2014) door Bloomberg gecertificeerd zijn als een 1e klas fabrikant. Daarmee behoren ze tot een van de best presterende producenten. Over de hele wereld hebben zij personeel dat inmiddels is uitgegroeid tot 3000 man werkzaam over hun verschillende locaties. Ze hebben in 2011 meerdere locaties geopend waaronder een vestiging in Hongkong maar ook in Duitsland!

Zekerheid

Bij zonnepanelen zijn er erg veel factoren die het rendabel maken om zonnepanelen te nemen. Dat is natuurlijk niet alleen de opbrengst maar ook de levensduur van de zonnepanelen. Risen Energy zonnepanelen heeft dan ook een erg lage degradatiefactor. Hiermee hebben ze een langere levensduur dan de meeste concurrenten. Dat is ook een van de redenen dat ze een garantie hebben voor 12 jaar voor 90% vermogensstabiliteit en dat de panelen daarna nog minstens 82% van hun beginwaarde in WattPiek leveren!

EnergieWonen werkt niet direct samen met Risen Energy maar indien u een offerte aanvraagt zullen wij u een beter alternatief voorstellen. Gratis en vrijblijvend.

Aanbieding van energiewonen

Financiering met een duurzaamheidslening


De aanschaf van zonnepanelen is een aanzienlijke uitgave. Heeft u het geld niet direct beschikbaar? Dan is een duurzaamheidslening mogelijk interessant. U leent dan met een lage rente van 1,6%. (rente per 11 januari 2016)

Het rendement van een zonne-energiesysteem met zonnepanelen is hoger dan de kosten van de duurzaamheidslening, dus waar wacht u nog op?

Voor meer informatie en advies op maat kunt u natuurlijk ook terecht bij uw installateur. Heeft u nog geen installateur? Vraag dan onze installateur eens.

 

Gratis offerte