• Vragen? Bel ons: 088 55 66 770

  • Nu geopend (tot 21:00)
  • Jacqueline, Manager Klantenservice

Direct persoonlijk advies?

Solar Clarity

Betrouwbare groothandel in zonnepanelen

Als internationale importeur levert Solar Clarity zonnepaneelproducten in heel Europa. Bij deze groothandel vindt u diverse merken. Het uitgangspunt van Solar Clarity is duidelijk: 'rendement moet net zo stabiel zijn als de zon'. Zij kiezen alleen voor betrouwbare en duurzame oplossingen. Dat geldt voor techniek zowel als financiƫn.

Dit uitgangspunt nemen zij heel serieus, net zoals de doelstelling om klanten te ontzorgen op het gebied van zonne-energie. Solar Clarity zorgt voor het gehele traject rondom inkoop en toevoer van zonnepanelen en accessoires. De klanten van Solar Clarity, de verkopers van panelen, kunnen zich zo richt op twee essentiƫle taken in het vervolgproces: verkoop en installatie van zonne-energiesystemen.

Solar Clarity - Overige merken - EnergieWonenMilieubewust en duurzaam

Solar Clarity vindt dat zonnepanelen heel belangrijk zijn om de klimaatveranderingen en het grootverbruik van fossiele brandstof tegen te gaan. Dat sluit naadloos aan bij de opvatting van EnergieWonen. We denken graag na over een duurzame toekomst voor elk gezin, bedrijf of voor de centrale energie-opwekking. De installatie van zonnepanelen is een investering in de toekomst, van ons, maar ook van onze kinderen en kleinkinderen. Met deze duurzame energievoorziening wordt de wereld steeds weer een beetje beter. Een onmisbare ontwikkeling voor de toekomst van onze aarde.

EnergieWonen werkt niet direct samen met Solar Clarity. Indien u een offerte aanvraagt, stellen wij u gratis en vrijblijvend een beter alternatief voor.

Aanbieding van EnergieWonen

Financiering met een duurzaamheidslening

De aanschaf van zonnepanelen is een aanzienlijke uitgave. Heeft u het geld niet direct beschikbaar? Dan is een duurzaamheidslening mogelijk interessant. U leent dan met een lage rente van 1,6% (rente per 11 januari 2016).

Het rendement van een zonne-energiesysteem met zonnepanelen is hoger dan de kosten van de duurzaamheidslening, dus waar wacht u nog op?

Voor meer informatie en advies op maat kunt u natuurlijk ook terecht bij uw installateur. Heeft u nog geen installateur?
Vraag dan onze installateur eens

 

Gratis offerte