• Vragen? Bel ons: 088 55 66 770

  • Nu gesloten
  • Jacqueline, Manager Klantenservice

Direct persoonlijk advies?

Sunerg Zonnepanelen

Van Italiaans ontwerp tot distributie in eigen beheer

Het Italiaanse merk SUNERG Solar heeft al zo'n 40 jaar ervaring met de productie van zonnetechnologische producten. De productielijn is inmiddels uitgegroeid tot zonnepanelen, zonneboilers en andere producten die zonlicht gebruiken als energie. Bij de productie van Sunerg zonnepanelen neemt het bedrijf het complete proces voor haar rekening, van ontwerp en productie tot distributie. De Sungerg zonnepanelen zijn innovatief en hebben kwaliteit die over de hele wereld wordt erkend.

Sunerg Zonnepanelen | EnergieWonen

Opbrengst en garantie

Sunerg levert meerdere soorten zonnepanelen. Zij produceren monokristallijne en polykristallijne panelen die door de goede prijs-kwaliteit-verhouding betaalbaar zijn voor een grote variatie aan klanten. De opbrengst van de panelen varieert van 240Wp (WattPiek) tot en met maar liefst 300Wp.

Alle Sunerg zonnepanelen krijgen een vermogensgarantie van 90% voor de hele levensduur (25 jaar). Na deze periode garanderen zijn nog steeds een prestatie van 80% van het vermogen. Bovendien is er een vermogensgarantie van meer dan 5% vastgesteld. En dat betekent een hele positieve investering in deze zonnepanelen met Italiaans ontwerp.

Esthetiek

Dat de Sunerg zonnepanelen een goede kwaliteit hebben, blijkt ook uit de jaarlijkse Photon-tests. De scores bij deze testen blijven onveranderd hoog. De zonnepanelen van Sunerg zijn mooi zwart van kleur en inmiddels zijn er varianten met bijna onzichtbare geleiders, zodat de kleur nog beter tot zijn recht komt.

Betrouwbaarheid

Sunerg Solar garandeert een hoge kwaliteit. Dat heeft hen allerlei certificeringen opgeleverd, waaronder een aantal belangrijke ISO-certificaten (14001 en 9001). De hoge kwaliteit en daaropvolgende de grote klanttevredenheid is gestoeld op een jarenlange ervaring in wereldwijde handel in zonnepanelen. Hoogwaardige kwaliteit is altijd de eerste prioriteit. Sunerg wil vooraanstaand speler blijven op deze markt en komt steeds weer met innovatieve ontwikkelingen. Interessant is het dat zij eigen opgewekte energie gebruiken voor het productieproces en hiermee dus een heel goed voorbeeld geven.

Belangrijke informatie voor uw aankoop

  • Hele productieproces in eigen beheer
  • Hoge kwaliteit zonnepanelen met hoog vermogen
  • Veelzijdig gecertificeerd en uitstekende testresultaten
  • Lineaire vermogensgarantie van 25 jaar
  • Jarenlange ervaring in vele vormen van zonne-energie

EnergieWonen werkt niet direct samen met Sunerg Solar. Indien u een offerte aanvraagt, stellen wij u graag een beter alternatief voor. Gratis en vrijblijvend.

Aanbieding van EnergieWonen

Financiering met een duurzaamheidslening


De aanschaf van zonnepanelen is een aanzienlijke uitgave. Heeft u het geld niet direct beschikbaar? Dan is een duurzaamheidslening mogelijk interessant. U leent dan met een lage rente van 1,6% (rente per 11 januari 2016).

Het rendement van een zonne-energiesysteem met zonnepanelen is hoger dan de kosten van de duurzaamheidslening, dus waar wacht u nog op?

Voor meer informatie en advies op maat kunt u natuurlijk ook terecht bij uw installateur. Heeft u nog geen installateur?
Vraag dan onze installateur eens

 

Gratis offerte