• Vragen? Bel ons: 088 55 66 770

  • Nu geopend (tot 21:00)
  • Jacqueline, Manager Klantenservice

Direct persoonlijk advies?

SunPower Zonnepanelen

Vakmanschap, vertrouwen en creativiteit

Het Amerikaanse bedrijf SunPower heeft een zeer goede reputatie voor wat betreft het ontwikkelen van zonnetechnologie. Die reputatie is vooral te danken aan een combinatie van vakmanschap, vertrouwen en creativiteit. SunPower kunt u gerust beschouwen als een van de prominentste leveranciers van zonnepanelen voor particuliere en zakelijke klanten. SunPower Zonnepanelen

De zonnepanelen van dit merk staan bekend om topprestaties met een betrouwbaar rendement en een mooi uiterlijk.


SunPower heeft wereldwijd meer dan 20 vestigingen, o.a. in Duitsland, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Canada, Australië en natuurlijk de Verenigde Staten. Leuk om te weten is dat deze vestigingen samen wel meer dan 1.5 gigawatt aan SunPower zonnepanelen hebben geïnstalleerd.

Opbrengst en garantie

De zonnepanelen van SunPower hebben een constante efficiëntie van meer dan 21%. Meestal ligt de efficiëntie tussen 16% en 21%. SunPower geeft de garantie een vermogensdegradatie te hebben van slechts 0,25%. Deze cijfers zijn ook van invloed op de overige resultaten: tot maar liefst 45% meer vermogen per dakoppervlak en tot 75% meer energie over de leeftijdsduur. Het is een behoorlijke investering, maar de resultaten wegen daar ruimschoots tegenop.

SunPower geeft niet voor niets 25 jaar garantie op haar producten. Deze garantie straalt betrouwbaarheid uit en dat vertrouwen mag u als consument ook best hebben. De cijfers spreken voor zichzelf, maar ook de incidenten zijn minimaal. Slechts 0,3% van de totaal opgeleverde systemen vertoonde problemen.

Esthetiek

Door het diep zwarte egale uiterlijk van de panelen door de plaatsing van geleiders aan de achterzijde ontvangt u een solide systeem dat niet zal misstaan op uw platte of schuine dak. De cellen zitten naadloos verweven in het geheel van het zonnepaneel van SunPower.

Betrouwbaarheid

De panelen van SunPower zijn een van de meest efficiënte ter wereld en leveren meer energie op korte en lange termijn dan de concurrerende merken. SunPower gebruikt alleen kwalitatief hoogstaande materialen en de zonnepanelen worden meermaals getest om de garantie te geven van een perfecte werking tijdens de gehele levensduur van het systeem.

EnergieWonen werkt niet direct samen met SunPower Zonnepanelen. Indien u een offerte aanvraagt, stellen wij u graag een beter alternatief voor. Gratis en vrijblijvend.

Veiligheid

De zonnepanelen van SunPower zijn een van de krachtigste ter wereld, vanwege gepatenteerde technologie van hoogwaardige siliciumcellen. Deze cellen hebben een oppervlaktewinst door het elektrische contact aan de achterzijde van de cellen. Deze techniek geeft de panelen een mooi uiterlijk, omdat er geen strepen of lijnen te zien zijn aan de zichtkant van de zonnepanelen. Ook bij lage lichtintensiteit vangen deze panelen meer zonnestraling en een breder spectrum aan licht dan de concurrentie.

Aanbieding van EnergieWonen

Financiering met een duurzaamheidslening

De aanschaf van zonnepanelen is een aanzienlijke uitgave. Heeft u het geld niet direct beschikbaar? Dan is een duurzaamheidslening mogelijk interessant. U leent dan met een lage rente van 1,6% (rente per 11 januari 2016).

Het rendement van een zonne-energiesysteem met SunPower zonnepanelen is hoger dan de kosten van de duurzaamheidslening, dus waar wacht u nog op?

Voor meer informatie en advies op maat kunt u natuurlijk ook terecht bij uw installateur. Heeft u nog geen installateur?
Vraag dan onze installateur eens

 

Gratis offerte