• Vragen? Bel ons: 088 55 66 770

  • Nu geopend (tot 21:00)
  • Jacqueline, Manager Klantenservice

Direct persoonlijk advies?

UpSolar Zonnepanelen

Streven naar uitstekende zonnepanelen op ieder gebied.

Opbrengst

Het in 2006 opgerichte Chinese bedrijf UpSolar is een relatieve jonge professional op het gebied van zonnepanelenproductie. Echter hebben ze in de jaren dat ze actief zijn gemiddeld 250MW per jaar aan vermogen verkocht! Het bedrijf besteed veel tijd aan het produceren van de beste prijs/kwaliteit verhouding van hun producten. De technologie in hun zonnepanelen wordt continu doorontwikkeld en wordt op gebied van rendement en esthetiek keer op keer verbeterd. Door de hoge kwaliteitstandaard en alle onafhankelijke tests van testinstituten als de TÜV, IEC en ISO worden de UpSolar zonnepanelen erg goed ontvangen.

Wereldwijd distribueren zij hun zonnepanelen aan verschillende partners. Omdat alle UpSolar producten een sterke achterban hebben door de vele industrieleiders garanderen ze een geweldige opbrengst en kwaliteit over de gehele levensduur van de zonnepanelen. De panelen worden door hun onderzoek- en innovatieteam doorontwikkeld voor het beste rendement. De garantie van UpSolar is een opbrengst-efficiëntie van +- 17% met een maximale degradatie van 20% na 25 jaar van de initiële opbrengst.

Kwaliteit

Het onderscheidend vermogen van UpSolar is de doorlopende innovatie, met een streven om de klant de beste prestaties te leveren en te zorgen dat de klant het meeste financiële rendement heeft van de zonnepanelen. Daarmee wordt de terugverdientijd dus positief beïnvloed.

Door de kwalitatieve materialen die ze gebruiken van verschillende partners als SolarEdge, Suhner, Bosch en Isovoltaic profiteren de panelen met deze A-Merk materialen. UpSolar verzekerd dat ieder onderdeel bij iedere stap van de productie van de beste kwaliteit is. Dat is wat UpSolar een van de meest betrouwbare producenten van zonnepanelen maakt.

Esthetiek

Kwalitatief hoogstaande producten hebben natuurlijk ook een duurzame bouw met de juiste combinatie tussen prestatie en esthetiek. Zonnepanelen van UpSolar hebben een solide afwerking van hun zonnepanelen. Zowel bij de standaard panelen als bij de All Black panelen van UpSolar. De transparante coating van de panelen hebben bescherming tegen zout en ammoniak, zodat bij iedere weersomstandigheid de panelen de beste opbrengst behouden.

Garantie

Met een lineaire vermogensgarantie van 25 jaar geeft UpSolar u de garantie dat de degradatie binnen de gestelde perken blijft. Dit is namelijk een maximale degradatie van 20% binnen 25 jaar. Met de uitgebreide tests tegen haarscheuren, breuken en buigingen wordt verzekerd dat de panelen geen schade krijgen van dagelijks gebruik. Hier zit fabrieksgarantie op vanuit UpSolar. Voorheen was de garantie 10 jaar op dergelijke schade maar deze periode is verlengd met 2 jaar! Hiermee heeft u de zekerheid van panelen die uiterst betrouwbaar zijn met een prachtig uiterlijk en A-Merk kwaliteit.

Aanbieding van EnergieWonen

Financiering met een duurzaamheidslening

De aanschaf van zonnepanelen is een aanzienlijke uitgave. Heeft u het geld niet direct beschikbaar? Dan is een duurzaamheidslening mogelijk interessant. U leent dan met een lage rente van 1,6%. (rente per 11 januari 2016)

Het rendement van een zonne-energiesysteem met UpSolar zonnepanelen is hoger dan de kosten van de duurzaamheidslening, dus waar wacht u nog op?

Voor meer informatie over UpSolar zonnepanelen en advies op maat kunt u natuurlijk ook terecht bij uw installateur. Heeft u nog geen installateur? Vraag dan onze installateur eens.

 

Gratis offerte