• Vragen? Bel ons: 088 55 66 770

 • Nu geopend (tot 21:00)
 • Jacqueline, Manager Klantenservice

Direct persoonlijk advies?

Zeversolar Omvormers

De juiste mix van kwaliteit en een zeer gunstige prijs

Zeversolar, sinds 2007 zijn zij in china begonnen met het idee van gemakkelijke betaalbare omvormers die iedereen kan gebruiken. Al snel waren ze een van de grootste productiebedrijven in china. In 2009 is het bedrijf de oceanen over gegroeid en hebben het mogelijk gemaakt ook zeversolar omvormers te verkrijgen in Europa en Australie. Zeversolar gelooft dat de het de wereld verbeterd als iedereen toegang heeft tot deze schone energie. Zeversolar, is doordat het een dochteronderneming is van SMA in staat kwalitatief hoogwaardige omvormers te maken en tegen een aantrekkelijke prijs aan te bieden. Het bedrijf is in de jaren gegroeid tot een van de grootste omvormerfabrikanten ter wereld. Geschikt voor consumenten, bedrijven en industrieen. Een gewilde toevoeging van hun omvormers is het feit dat de zonnepanelen die hier op aangesloten worden online in de gaten gehouden en beheerd kunnen worden.

OpbrengstZeversolar Omvormers

De opbrengst van uw zonnepanelen zijn niet alleen afhankelijk van de panelen op zichzelf. Ook van de omvormer die de gewonnen energie van de zonnepanelen omzet naar wisselstroom. De omvormers van Zeversolar worden uitgebreid getest, en hebben een hoge kwaliteit ten opzichte van hun concurenten. De effiecientie van de omvormer ligt rond de 96,5% onder de nederlandse weersomstandigehen. Dit zorgt voor een hoog rendement van uw installatie. De opbrengst van de installatie kan afgelezen worden vanaf het ingebouwde dispay van de omvormers maar ook vanaf de webinterface van de omvormers. Zodat u een duidelijk overzicht voorgeschoteld krijgt om te achterhalen wat uw opbrengst is.

Betrouwbaarheid

Zeversolar heeft een grootschalig service en ontwikkelingskantoor in Duitsland. Door deze Duitse degelijkheid van deze omvormers waarborgen de kwaliteit van de omvormers. En niet alleen de technische componenten beschikken over de duitste degelijkheid van de omvormers, maar ook de behuizingen en aansluitingen van de omvormer.

EnergieWonen werkt niet direct samen met Zeversolar Omvormers. Indien u een offerte aanvraagt, stellen wij u graag een beter alternatief voor. Gratis en vrijblijvend.

Belangrijkste feiten

Om zeker te zijn van uw aankoop hebben wij de volgende feiten voor u op een rijtje gezet.

 • Eigen productielijnen met verstand van zaken
 • Eigen ontwikkelingen met innovatieve oplossingen
 • Het bedrijf SMA als basis voor service en garantie
 • Door de jaren heen gevestigd in meerdere werelddelen
 • Ingebouwde schakelaar
 • Fluisterstille omvormer met minder dan 40dB
 • Breed ingangsspanningsbereik voor maximale opbrengst
 • Lage uitschakelspanning voor maximale opbrengst
 • Online monitoring van de panelen en opbrengst van uw panelen
 • Snel overzicht door ingebouwde display

Aanbieding van energiewonen

Financiering met een duurzaamheidslening


De aanschaf van zonnepanelen is een aanzienlijke uitgave. Heeft u het geld niet direct beschikbaar? Dan is een duurzaamheidslening mogelijk interessant. U leent dan met een lage rente van 1,6%. (rente per 11 januari 2016)

Het rendement van een zonne-energiesysteem met zonnepanelen is hoger dan de kosten van de duurzaamheidslening, dus waar wacht u nog op?

Voor meer informatie en advies op maat kunt u natuurlijk ook terecht bij uw installateur. Heeft u nog geen installateur? Vraag dan onze installateur eens.

 

Gratis offerte