• Vragen? Bel ons: 088 55 66 770

  • Nu geopend (tot 21:00)
  • Jacqueline, Manager Klantenservice

Direct persoonlijk advies?

ZNShine Solar Zonnepanelen

In 1988 is de ZNShine Group opgericht in China, in 2006 zijn ze ook zelf gestart met de productie van zonnecellen en zonnepanelen. Het familiebedrijf ZNShine is een van de grootste producenten in China met ongeveer 1000 medewerkers en 1.1GW aan zonnepanelen op jaarbasis. Hun zonnepanelen worden geproduceerd in China, Japan en Zuid-Afrika. Sinds 2008 hebben ze een vestiging in Duitsland geopend en hebben het snel uitgebreid met een netwerk aan kantoren en distributiecentra in bijvoorbeeld Amerika, Canada, Italië, Groot Brittannië, Australië en sinds kort ook Spanje.

Kwaliteit

ZNShine Solar Zonnepanelen - EnergieWonenZNShine heeft continuïteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door de jaren heen hebben zij hun productiefases verbeterd en voeren dagelijks kwaliteitscontroles uit om kwaliteit te waarborgen. Ook is dit te zien bij verschillende test instituten. Daardoor heeft ZNShine vele internationale certificeringen verkregen.

Duurzaamheid

ZNShine heeft een lijn met monokristallijne zonnepanelen die als een van de best renderende ter wereld worden beschouwd. Ook bevatten de panelen van ZNShine een klein gedeelte Gallium in plaats van alleen Silicium. Daardoor hebben de panelen een lagere vermogens degradatie en houden ze na 25 jaar nog 5% tot 10% meer vast dan reguliere dergelijke panelen.

Esthetiek

Naast de hoge cel-efficiëntie en positieve tolerantie van de panelen hebben ze ook een fraai uiterlijk. De zwarte panelen hebben ook een zwart frame van slechts 40mm waardoor de panelen mooier te integreren zijn op uw dak. Ze zijn egaal van kleur en steken niet af op de omlijsting van de panelen.

EnergieWonen werkt niet direct samen met ZNShine Solar maar indien u een offerte aanvraagt zullen wij u een beter alternatief voorstellen. Gratis en vrijblijvend.

Aanbieding van energiewonen

Financiering met een duurzaamheidslening


De aanschaf van zonnepanelen is een aanzienlijke uitgave. Heeft u het geld niet direct beschikbaar? Dan is een duurzaamheidslening mogelijk interessant. U leent dan met een lage rente van 1,6%. (rente per 11 januari 2016)

Het rendement van een zonne-energiesysteem met zonnepanelen is hoger dan de kosten van de duurzaamheidslening, dus waar wacht u nog op?

Voor meer informatie en advies op maat kunt u natuurlijk ook terecht bij uw installateur. Heeft u nog geen installateur? Vraag dan onze installateur eens.

 

Gratis offerte