• Vragen? Bel ons: 088 55 66 770

  • Nu geopend (tot 21:00)
  • Jacqueline, Manager Klantenservice

Direct persoonlijk advies?

Over EnergieWonen

EnergieWonen helpt haar klanten bij het optimaliseren van de energiehuishouding van hun woning. Op dit moment zijn zonnepanelen daarvoor de meest efficiënte mogelijkheid. In de toekomst zal EnergieWonen zich ook specialiseren in domotica, accutechnologie en energiemanagement. Zo blijven wij Nederlandse huishoudens ondersteunen bij het verlagen van de energiekosten.

Garantie op zonnepanelen

EnergieWonen verstrekt na iedere installatie een garantiedocument. U ziet precies hoeveel garantie er op ieder onderdeel van uw zonnesysteem is verstrekt. Wij maken graag duidelijk waar u recht op heeft.
Lees meer over onze garantievoorwaarden
Garantie op zonnepanelen - Over EnergieWonen

Service van EnergieWonen

Tevreden klanten zorgen weer voor nieuwe klanten. Dat is een van de redenen om onze klanten altijd een goede service te verlenen. Wij staan graag voor u klaar.
Lees meer over onze service

Service van EnergieWonen - Over EnergieWonen

Ons team

Dagelijks zijn er meer dan 50 mensen actief om voor u hét perfecte zonnepaneelsysteem te realiseren. De grootste teams betreffen onze klantenservice en adviseurs.
Lees meer over het team van EnergieWonen

Ons team - Over EnergieWonen

Historie EnergieWonen

Medio 2009 is EnergieWonen gestart door Wilco, Michiel en Hans. Aanvankelijk startten zij vanuit huis, maar door een snelle groei werd deze huisvesting te klein voor het uitvoeren van het hele traject.
Lees meer over de historie van EnergieWonen

Historie EnergieWonen - Over EnergieWonen

Waarom EnergieWonen

Zeer scherpe prijzen

Met méér dan 250 installaties per maand kunnen wij direct bij fabrikanten inkopen. Daarmee garanderen we een levering tegen zéér scherpe prijzen. Bovendien hoeven we geen concessies te doen aan kwaliteit.

Kwaliteit en garantie

Zonnepanelen leveren kan iedereen. Zorgen dat het systeem zonder problemen geplaatst wordt en jarenlang rendement maakt, dat is de kwaliteit van een ervaren specialist. Niet voor niets zijn we aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE).

Lokale servicepunten

We hebben met 18 service- en adviespunten altijd een specialist bij u in de buurt. Bij een eventuele storing helpen wij u veelal binnen een dag. Dat is de kracht van EnergieWonen: lokaal werkend en nationale inkoop. Daar profiteert u natuurlijk van.