• Vragen? Bel ons: 088 55 66 770

  • Nu geopend (tot 21:00)
  • Jacqueline, Manager Klantenservice

Direct persoonlijk advies?

Benq Zonnepanelen

BenQ levert meer dan alleen uitstraling

De oorspronkelijke naam Acer CM is in 2008 gewijzigd in Bringing Enjoyment and Quality to life, oftewel BenQ. Naast zonnepanelen leveren zij ook elektronische halffabricaten voor grote merken als Apple, Samsung, Toshiba en Philips. BenQ Solar is verantwoordelijk voor een grote toestroom aan kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen. BenQ Solar streeft altijd naar productie van panelen met een zeer hoge efficiƫntie, de beste kwaliteit, betrouwbare prestaties en goede prijzen.

BenQ zonnepanelen

Opbrengst en garantie

De BenQ zonnepanelen zijn ideaal voor een dakoppervlak met beperkt bereik. Met deze zonnepanelen behaalt u ook bij minder gunstige omstandigheden een hoog rendement.

Een ding is zeker: u komt niet voor verrassingen te staan. De uitgebreide testen van de BenQ panelen verzekeren u een opbrengst van 265 tot 330 Wp. De panelen zijn voorzien van een laag mat gecoat glas om het vermogen te verveelvoudigen. Ondanks deze hoge opbrengst hoeft u niet te vrezen voor brandbaarheid, ook bieden de panelen weerstand tegen zout corrosie en hoge luchtvochtigheid. Verder zijn de panelen PID-vrij(Potential Induced Degradation). Dat betekent dat deze panelen zijn getest op een hoge negatieve spanning om een extreme situatie na te bootsen. De kans op degressie veroorzaakt door lekspanning is nagenoeg nihil.

Al deze pluspunten zijn goed voor een lange-termijn-garantie. Met de kwaliteitswaarborging van diverse wereldwijde certificeringen heeft BenQ Solar succesvolle projecten ontwikkeld met partners in Amerika, Europa, Aziƫ en Afrika.

Esthetiek

De ruim 45.000 medewerkers gaan voor innovatie en esthetiek. Zij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat hun zonnepanelen een ware toevoeging op de uitstraling van uw woning. Met het diepzwart/-blauwe uiterlijk zijn het een van de mooiere panelen op de markt.

Betrouwbaarheid & stabiliteit

Dagelijkse testen zorgen voor een betrouwbaar product met een grote stabiliteit. In het testlaboratorium bootsen de onderzoekers weersomstandigheden na, waaraan de panelen worden blootgesteld. De panelen raken niet overbelast bij hoge temperaturen, zware regenval of extreme winterse kou. Daarnaast testen zij de maximale vermogens voor het bereiken van een maximaal rendement.

Milieuvriendelijkheid

Niet alleen staat BenQ bekend om haar milieubewuste productiemethodenm naar deze inspanningen zijn ook beloond door uitreiking van de allereerste PAS 2050 Carbon Footprint Verification voor hun PV-modules. Om de beste oplossingen voor duurzame energie aan te bieden treedt BenQ Solar toe de PV Cycle Association.

Aanbieding van EnergieWonen

Financiering met een duurzaamheidslening

De aanschaf van zonnepanelen is een aanzienlijke uitgave. Heeft u het geld niet direct beschikbaar? Dan is een duurzaamheidslening mogelijk interessant. U leent dan met een lage rente van 1,6% (rente per 11 januari 2016).

Het rendement van een zonne-energiesysteem met BenQ zonnepanelen is hoger dan de kosten van de duurzaamheidslening, dus waar wacht u nog op?

Voor meer informatie en advies op maat kunt u natuurlijk ook terecht bij uw installateur. Heeft u nog geen installateur?
Vraag dan onze installateur eens

 

Gratis offerte