• Vragen? Bel ons: 088 55 66 770

  • Nu geopend (tot 21:00)
  • Jacqueline, Manager Klantenservice

Direct persoonlijk advies?

SGZE

Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

Sinds de oprichting van de stichting in september 2014 heeft EnergieWonen besloten om deze uitbreiding van garantie ook voor haar klanten beschikbaar te stellen.

Wat uw winst is?SGZE - Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

De SGZE dekt een eventuele aanbetaling in geval van een faillissement van een installateur. Verder heeft u als klant de mogelijkheid om fabrieksgaranties via de stichting in te roepen. Zo hoeft u als klant niet zelf met Duitsland, Amerika of China te communiceren als uw installateur in de toekomst onverhoopt niet meer mocht bestaan.

Soms kan het voorkomen dat u een conflict met uw installateur heeft waar u niet samen uit komt. Dan is het goed te weten dat u via de SGZE een beroep kunt doen op de geschillencommissie. U dient samen met het afgegeven SGZE-certificaat uw klacht in en de geschillencommissie zal uw dossier onderzoeken en een uitspraak doen. De installateur is gehouden die uitspraak op te volgen. U weet als klant in ieder geval zeker dat uw klacht serieus en professioneel wordt opgevolgd.

EnergieWonen beschouwt het garantiefonds als een gezonde ontwikkeling die ervoor zorg gaat dragen dat professionele partijen aan hun klanten extra zekerheid kunnen bieden en daarmee de onstuimig groeiende markt voor zonnepaneel aanbieders professionaliseert.

Wilt u uw certificaat van aanmelding ophalen bij de stichting dan kunt u door middel van het invullen van uw postcode en email adres zelf het certificaat ophalen op de website van de stichting: www.sgze.nl/mijn-garantie/.

 

Gratis offerte