• Vragen? Bel ons: 088 55 66 770

  • Nu geopend (tot 21:00)
  • Jacqueline, Manager Klantenservice

Direct persoonlijk advies?

Stichting Zon Kernlid

EnergieWonen is Kernlid van Stichting Zonne-energie Ondernemers Nederland, oftewel Stichting ZON. Stichting ZON staat voor de groei van zonnepanelen tot een energiebron die een belangrijke bijdrage levert aan de Europese en Nederlandse klimaatdoelstellingen. Stichting ZON wil daarbij zorgen voor energieonafhankelijkheid door eigen opgewekte energie. Stichting Zon is opgericht voor én door de Nederlandse ondernemers in de zonne-energiesector.

De Energiesector

Stichting Zon Kernlid zonnepanelenDe energiesector heeft de afgelopen jaren een exponentiele groei laten zien. Hierbij zijn vele banen vrijgekomen en dit blijft jaar na jaar substantieel groeien. Zo zijn er in 2013 alleen al evenveel zonnepanelen geïnstalleerd als de 30 jaren daar voor.

De populariteit van energie-zelfvoorzienender te zijn groeit continu omdat het een relatief goedkope investering is die zichzelf snel terugverdient. Daardoor kunnen particulieren en bedrijven hiervan snel de voordelen proeven.

Hierbij is brede steun van groot belang. De zonne-energiepartners zijn goed voor de werkgelegenheid, voor de economie maar niet te vergeten ook voor de klimaatdoelstellingen van Nederland. U als klant kunt profiteren van de voordelen van eigen opgewekte zonne-energie.

Aanbieding van energiewonen

Financiering met een duurzaamheidslening


De aanschaf van zonnepanelen is een aanzienlijke uitgave. Heeft u het geld niet direct beschikbaar? Dan is een duurzaamheidslening mogelijk interessant. U leent dan met een lage rente van 1,6%. (rente per 11 januari 2016)

Het rendement van een zonne-energiesysteem met zonnepanelen is hoger dan de kosten van de duurzaamheidslening, dus waar wacht u nog op?

Voor meer informatie en advies op maat kunt u natuurlijk ook terecht bij uw installateur. Heeft u nog geen installateur? Vraag dan onze installateur eens.

 

Gratis offerte