• Vragen? Bel ons: 088 55 66 770

  • Nu geopend (tot 21:00)
  • Jacqueline, Manager Klantenservice

Direct persoonlijk advies?

EnergieWonen kiest voor behalen Zonnekeur keurmerk

EnergieWonen kiest voor behalen Zonnekeur keurmerkEnergieWonen heeft ervoor gekozen om het Zonnekeur keurmerk te behalen. Hiermee geven we gehoor aan de toenemende wens van onze klanten om meer zekerheid te verkrijgen over hun leverancier. Dit doen we, naast het SGZE lidmaatschap op het economische vlak, nu ook op het technische en veiligheidsvlak met het behalen van het Zonnekeur keurmerk.

In een markt waar zeer veel aanbieders actief zijn is het goed dat er instanties zijn die de consument zekerheid bieden bij het maken van een keuze voor een goede en professionele installateur.

EnergieWonen is verheugd dat ze hun klanten nu deze zekerheden kunnen bieden waardoor ze hun keuze voor een goede leverancier afgewogen kunnen maken. “Als één van de grootste spelers in Nederland zijn we groot voorstander van deze verdere professionalisering van de markt.”

Hierdoor zal een steeds grotere groep klanten met een gerust hart de investering in de prachtige techniek van zonnepanelen durven te maken en er jarenlang probleemloos van kunnen genieten.

 

Gratis offerte