• Vragen? Bel ons: 088 55 66 770

  • Nu gesloten
  • Jacqueline, Manager Klantenservice

Direct persoonlijk advies?

Zonnepanelen in Gelderland

Energiewonen heeft al meer dan 305.000 zonnepanelen geplaatst bij meer dan 19.500 huishoudens in Nederland, dus ook bij u in buurt!

Bent u nieuwsgierig naar onze zonnepanelen projecten bij u in de buurt? Kies uit onderstaand overzicht uw provincie en vervolgens uw woonplaats en ontdek welke zonnepanelen projecten wij bij u in de buurt ontwikkeld hebben.


EnergieWonen heeft in Gelderland al vele zonnepanelen-installaties geplaatst. In de onderstaande plaatsen zijn al veel huishoudens die hun eigen energie opwekken en drastisch besparen op hun hoge energierekening! Wilt u ook besparen? Klik hier om een gratis offerte aan te vragen.

Klik op de plaatsen in onderstaand overzicht voor een beeld van onze projecten in zonnepanelen Gelderland bij uw buren op het dak.

Zonnepanelen in Gelderland ← Ga terug

U ziet bij ieder project een foto van de opgeleverde zonnepanelen en u vindt er informatie over welke zonnepanelen er geplaatst zijn. Daarnaast kunt u bij veel projecten ook een review van uw buurtgenoot vinden met betrekking tot de zonnepanelen en de service van EnergieWonen.

Ben u benieuwd waarom zo veel mensen al kozen voor zonnepanelen van EnergieWonen? Bij EnergieWonen ontzorgen wij klanten bij het gehele traject van installatie tot onderhoud en garantie. Met 28 service en adviespunten is er altijd een specialist bij u in de buurt die u kan helpen bij de aankoop van panelen maar ook na het plaatsen kunnen wij zo bij een eventuele storing veelal binnen één dag het probleem oplossen.

Daarnaast bieden we bij EnergieWonen zeer scherpe tarieven voor zowel de zonnepanelen als de service. Dit is mogelijk doordat we lokaal werken maar nationaal op schaal inkopen en daardoor zeer aantrekkelijke inkooptarieven realiseren.

Mede daarom beoordelen meer dan 3.000 klanten ons met een 8,8 en beveelt 99% ons aan. Lees alle reviews hier of vraag geheel vrijblijvend een gratis offerte aan!