Advies over zonnepanelen

De afgelopen jaren is de zonnepanelen markt in Nederland enorm gegroeid, en zijn er veel nieuwe aanbieders bij gekomen. Wij kunnen ons voorstellen dat het voor u lastig kan zijn om de juiste informatie tot u te nemen en een weloverwogen keuze te maken. Het is tenslotte vaak een technisch verhaal en u neemt een beslissing over een aanzienlijke investering waar u nog vele jaren profijt van kunt hebben. Bij EnergieWonen krijgt u altijd persoonlijk advies. Onze expert komt bij u langs en bekijkt welke oplossing het beste past bij uw situatie.

Onze expert komt bij u langs

Om het beste advies te kunnen geven is het noodzakelijk om eerst op locatie de situatie goed te bekijken en uw wensen te bespreken. Onze expert bekijkt uw dak en de meterkast en laat u zien wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard kunt u al uw vragen stellen en gaat de adviseur pas weg als alles duidelijk is. Zo kunnen wij het meest gunstige plan maken voor uw situatie, en weet u precies waar u aan toe bent.

In de meeste gevallen geeft onze expert al tijdens zijn bezoek een advies op maat. Als u zich hierin kunt vinden, dan gaan we direct aan de slag om een offerte voor u op te stellen. Heeft u nog vragen na ontvangst van de offerte? Dan kunt u altijd direct contact opnemen met de expert.

Op de pagina over onze aanpak, leest u hoe wij u van a tot z begeleiden bij de aanschaf van uw perfecte zonnepanelensysteem.

Maak nu een afspraak

Zet de eerste stap naar het opwekken van uw eigen stroom, en plan een gesprek in met een van onze zonnepanelen experts. U kunt zelf aangeven wanneer u graag teruggebeld wilt worden, wel zo handig! Ons serviceteam neemt dan contact met u op om het adviesgesprek bij u thuis in te plannen.