• Vragen? Bel ons: 088 55 66 770

  • Nu geopend (tot 21:00)
  • Jacqueline, Manager Klantenservice

Direct persoonlijk advies?

Waarom zonnepanelen?

Er zijn diverse redenen om zonnepanelen aan te schaffen. Wij hebben de belangrijkste voor u op een rijtje gezet. Als deze redenen u ook aanspreken, dan is het verstandig om niet te lang te wachten met het opvragen van een gratis advies.

Lage energiekosten

Zodra uw zonnepanelen geplaatst zijn, leveren die stroom op. Stroom die u direct in uw huis gebruikt of, alles wat u niet zelf gebruikt, stroom die wordt teruggeleverd op het elektriciteitsnetwerk. Aan het einde van het jaar wordt bekeken hoeveel u heeft 'ingekocht' en hoeveel u heeft 'teruggeleverd'. Dat wordt met elkaar verrekend. Dit heet salderen.
Lees verder over lage energiekosten

Waarom zonnepanelen: Lage energiekosten

Onafhankelijk van energieleveranciers

Zodra u zonnepanelen heeft, maakt u uw eigen stroom. Dit betekent nog niet dat u zich kunt 'loskoppelen' van het net. In de winter verbruikt u namelijk meer stroom dan u zelf kunt opwekken. En ook in de zomer gebruikt u ’s nachts stroom, die uw panelen in het donker niet kunnen opwekken.
Lees verder over onafhankelijkheid van energieleveranciers

Waarom zonnepanelen: Onafhankelijk van energieleveranciers

Snel geplaatst

Onze installateurs hebben slechts één dag nodig om uw nieuwe zonnepanelen te plaatsen. U kunt direct genieten van uw eigen opgewekte energie.
Waarom zonnepanelen: Snel geplaatst

Waarom EnergieWonen

Zeer scherpe prijzen

Met méér dan 250 installaties per maand kunnen wij direct bij fabrikanten inkopen. Daarmee garanderen we een levering tegen zéér scherpe prijzen. Bovendien hoeven we geen concessies te doen aan kwaliteit.

Kwaliteit en garantie

Zonnepanelen leveren kan iedereen. Zorgen dat het systeem zonder problemen geplaatst wordt en jarenlang rendement maakt, dat is de kwaliteit van een ervaren specialist. Niet voor niets zijn we aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE).

Lokale servicepunten

We hebben met 18 service- en adviespunten altijd een specialist bij u in de buurt. Bij een eventuele storing helpen wij u veelal binnen een dag. Dat is de kracht van EnergieWonen: lokaal werkend en nationale inkoop. Daar profiteert u natuurlijk van.