Team EWiS

EnergieWonen, als servicepartner onderdeel van Essent, is een van de grootste leveranciers van zonnepanelen in Nederland. Al ruim 11 jaar staan wij als dé zonnepanelenspecialist voor de beste zonnepanelen, het beste advies en de meeste zekerheid. Ons gedreven team van professionals heeft EnergieWonen gemaakt tot wat het vandaag is: een bedrijf met meer dan 20.000 tevreden klanten die dat waarderen met een 9,1. Daar zijn we trots op!

EnergieWonen is volop groeiende en in ontwikkeling. Medio 2023 verwachten we ons prachtige nieuwe bedrijfspand te mogen betrekken en kunnen we nog meer van onze klanten blij maken met hun nieuwe PV-systeem. Vanwege deze uitbreiding in capaciteit, zoeken wij vakkundige collega’s die - net als wij - graag bijdragen aan de verduurzaming van Nederland.

Medewerker Marketing & Communicatie (32-40 upw)

Wat ga je doen?

Er ligt voor jou een mooie uitdaging klaar in deze nieuwe rol in ons bedrijf. Jij bent onze specialist die er samen met de manager Klantenservice & Marketing voor zorgt dat onze in- en externe communicatie goed op poten komt te staan. Dat doe je o.a. door het verrichten van ondersteunende taken die gericht zijn op het promoten (marketen) van het merk EnergieWonen, de organisatie en onze producten & diensten. Een belangrijk onderdeel hiervan is de website en de inzet van social media. Daarnaast lever je een bijdrage aan het vormgeven van de externe communicatie richting onze klanten én de interne communicatie richting collega’s. Uiteraard alles in samenhang met de ondernemings- en marketingstrategie en de dienstverlening aan klanten. Bij ons zijn de lijnen kort. Hierdoor heb je veel ruimte om zaken zodanig vorm te geven dat je direct resultaat van je werk ziet. Dat is nog eens een mooie uitdaging!

Wie ben jij?

 • MBO/HBO werk- en denkniveau, richting Marketing en Communicatie
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je beschikt over inzicht, kennis en ervaring in communicatieprocessen
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het doelgroepgericht schrijven van teksten
 • Je hebt kennis van het gebruik van digitale systemen
 • Ervaring met SEA/SEO is absoluut een pré, maar geen vereiste

Wat bieden wij?
Allereerst iedere dag een hoop werkplezier! Samen met je collega’s zet jij je schouders onder de klus die voor je ligt. Bij ons werk je in een prettige en informele werksfeer waarin iedereen zijn best doet om altijd de beste kwaliteit te leveren zodat iedere dag een leuke en succesvolle werkdag is. Daarnaast zijn we onderdeel van het service partner netwerk van Essent, waardoor je ook veel kennis & ervaring op kan doen bij de marketing afdelingen van onze collega-bedrijven.

Waardering:

 • Een salaris tussen € 3.115,- en € 4.005,- bruto per maand (afhankelijk van ervaring en opleiding)
 • 25 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis)
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen of cursussen
 • Reiskostenvergoeding € 0,21/km vanaf 5 km enkele reisafstand (obv fiscale richtlijn)
 • Goede ICT voorzieningen w.o. een laptop en een mobiele telefoon
 • Mogelijkheid om deels vanuit huis te werken
 • Echte bonenkoffie

Interesse? Top!
Natuurlijk kun je contact met ons opnemen als je interesse of vragen hebt over de vacature.
Mail gerust naar hr@energiewonen.nl.
Informatie over wie we zijn en wat we allemaal doen kun je vinden op www.energiewonen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.