• Vragen? Bel ons: 088 55 66 770

  • Nu gesloten
  • Jacqueline, Manager Klantenservice

Direct persoonlijk advies?

Medewerker Klantenservice - Almere

Medewerker Klantenservice - Almere vacature - EnergieWonen

Functieomschrijving

EnergieWonen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in zonne-energie systemen voor particulieren en bedrijven. Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn kernwoorden binnen onze organisatie, dat verwachten klanten van ons en dat verwachten wij van onze medewerkers.

Doordat de hoeveelheid aanvragen van klanten voor informatie toenemen, zijn wij op zoek naar een parttime medewerker die ons team komt versterken.

Functie-eisen

Je werkzaamheden bestaan uit het bellen van klanten die een informatie verzoek hebben ingediend. Samen met de klant bepaal je of het in hun geval zinvol is om een adviseur op bezoek te laten komen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de agenda van de adviseurs zowel in kwalitatieve als kwantitatieve zin.

Wij zijn op zoek naar een collega die stressbestendig en flexibel is, en 3 dagdelen (van 6 uur elk) per week beschikbaar is tussen 09:00 en 21:00 op doordeweekse dagen, en bij toerbeurt op een zaterdag, om de werkzaamheden vanuit ons kantoor in Almere uit te voeren.

Bedrijfsprofiel

Je bent zorgvuldig, een teamplayer, kunt goed communiceren, beschikt over HBO werk- en denkniveau, kortom, wij zijn op zoek naar een no-nonsense type die van aanpakken weet.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, reageer, en hopelijk kunnen wij je binnenkort in ons gemotiveerd, hardwerkend team, als nieuwe collega verwelkomen.

Is je interesse gewekt? Stuur dan je motivatiebrief en uitgebreide CV naar info@energiewonen.nl t.a.v. Jacqueline Gasman.

Bedrijf:

  • EnergieWonen B.V.
  • Hawaiiweg 25
  • 1339 NW Almere