Alleen de beste zonnepanelen

De zonnepanelen die wij standaard aanbieden zijn speciaal geselecteerd en altijd uit het topsegment. Hierdoor zijn onze panelen niet alleen van de beste kwaliteit, maar leveren ze ook op langere termijn het hoogste rendement. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze en duurzame investering.

Onze geselecteerde topklasse zonnepanelen

Comfort

E.ON 405 WP paneel

Productgarantie

15 jaar

Vermogensgarantie

85% na 25 jaar

Vermogen

405 WP

Comfort Plus

E.ON 435 WP paneel

Productgarantie

25 jaar

Vermogensgarantie

89% na 25 jaar

Vermogen

435 WP

Premium

AIKO 440 WP paneel

Productgarantie

25 jaar

Vermogensgarantie

90,6% na 25 jaar

Vermogen

440 WP

Bovenstaande zonnepanelen hebben wij speciaal geselecteerd omdat wij vinden dat dit de beste zonnepanelen zijn op dit moment. We houden de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten en passen onze selectie regelmatig aan. Mocht u interesse hebben in een ander merk of type zonnepaneel, dan kunt u dit altijd met een van onze experts bespreken tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.
Omvormer solaredge

De omvormer zorgt voor bruikbare wisselstroom

Om de stroom die uw zonnepanelen opwekken geschikt te maken voor het lichtnet, heeft u een omvormer nodig. Dit is een elektrisch apparaat dat in veel gevallen op zolder, de kelder of indien mogelijk in de meterkast wordt geplaatst en dat ervoor zorgt dat u uw zelf opgewekte stroom kunt gebruiken. De omvormer stuurt alle informatie over uw zonnepanelen naar de app, zodat u precies kunt zien hoeveel stroom u opwekt.

Over onze omvormers

Uw eigen zonne-energie in beeld

Nadat de installatie van uw zonnepanelen systeem is voltooid, begint het echt! U gaat uw eigen stroom opwekken en flink besparen op uw energiekosten. Dan is het natuurlijk nuttig, maar ook heel leuk als u kunt zien hoe uw zonnepanelen presteren. Via de app heeft u real-time inzicht in wat u opwekt en dus bespaart.

Meer over het monitoren van uw panelen

Zonnepanelen app

Ook de beste zonnepanelen op uw dak?

Onze expert vertelt u graag meer in een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak nu een afspraak

Ook de beste zonnepanelen op uw dak?

Onze expert vertelt u graag meer in een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak nu een afspraak