Alleen de beste zonnepanelen

De zonnepanelen die wij standaard aanbieden zijn speciaal geselecteerd en altijd uit het topsegment. Hierdoor zijn onze panelen niet alleen van de beste kwaliteit, maar leveren ze ook op langere termijn het hoogste rendement.  Zo bent u verzekerd van een zorgeloze en duurzame investering.

Onze geselecteerde topklasse zonnepanelen

Zonnepaneel

Beste kwaliteit (loodvrij)

REC Alpha Pure Black 400

Productgarantie

25 jaar

Vermogensgarantie

92% na 25 jaar

Vermogen

400W

Zonnepaneel

Duitse degelijkheid

E.ON Aura

Productgarantie

15 jaar

Vermogensgarantie

83.1% na 25 jaar

Vermogen

360W

S-Energy zonnepanelen

Duurzaam design

S-Energy half cut serie

Productgarantie

15 jaar

Vermogensgarantie

83,1% na 25 jaar

Vermogen

330W

Bovenstaande zonnepanelen hebben wij speciaal geselecteerd omdat wij vinden dat dit de beste zonnepanelen zijn op dit moment. We houden de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten en passen onze selectie regelmatig aan. Mocht u interesse hebben in een ander merk of type zonnepaneel, dan kunt u dit altijd met een van onze experts bespreken tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.
Omvormer solaredge

De omvormer zorgt voor bruikbare wisselstroom

Om de stroom die uw zonnepanelen opwekken geschikt te maken voor het lichtnet, heeft u een omvormer nodig. Dit is een elektrisch apparaat dat in veel gevallen op zolder, de kelder of indien mogelijk in de meterkast wordt geplaatst en dat ervoor zorgt dat u uw zelf opgewekte stroom kunt gebruiken. De omvormer stuurt alle informatie over uw zonnepanelen naar de app, zodat u precies kunt zien hoeveel stroom u opwekt.

Over onze omvormers

Uw eigen zonne-energie in beeld

Nadat de installatie van uw zonnepanelen systeem is voltooid, begint het echt! U gaat uw eigen stroom opwekken en flink besparen op uw energiekosten. Dan is het natuurlijk nuttig, maar ook heel leuk als u kunt zien hoe uw zonnepanelen presteren. Via de app heeft u real-time inzicht in wat u opwekt en dus bespaart.

Meer over het monitoren van uw panelen

Zonnepanelen app

Ook de beste zonnepanelen op uw dak?

Onze expert komt bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak nu een afspraak

Ook de beste zonnepanelen op uw dak?

Onze expert komt bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak nu een afspraak