Inzicht in opwek en besparing

Nadat uw zonnepanelen en omvormer(s) zijn aangesloten, start u direct met het opwekken en verbruiken van uw eigen stroom. Het is dan natuurlijk handig, maar ook leuk, om exact te kunnen zien hoeveel uw panelen produceren en wat u bespaart aan energiekosten.

Enpahase app

 

Monitoring software

Afhankelijk van welke omvormer u heeft, kunt u gebruikmaken van de app voor smartphone en tablet of de portal via uw internetbrowser op uw computer. Dit kan zodra de zonnepanelen zijn geïnstalleerd. In de app of portal monitort en analyseert u eenvoudig de status van uw zonnepanelensysteem. 

SolarEdge omvormer

SolarEdge biedt een gebruiksvriendelijke app, waarmee u alle informatie over de opwek van uw zonnepanelen overzichtelijk in één omgeving kunt bekijken. De app is eenvoudig te bedienen. Na de installatie van uw zonnepanelen wordt uw account binnen 5 werkdagen aangemaakt.

Download de SolarEdge app voor iPhone of Android.

 

Enphase omvormer

Met behulp van de Enphase Enlighten app kunt u de status van het systeem via elk met internet verbonden apparaat volgen. Tevens biedt het tips om uw energieverbruik terug te dringen. U kunt het gebruik per maand of met intervallen van bijvoorbeeld 15 minuten bekijken. Hierdoor krijgt u daadwerkelijk inzicht in uw besparing.

 

Download de Enphase Enlighten app voor iPhone of Android.

 

Goodwe SEMS Portal

Met de Goodwe SEMS Portal app kunt u eenvoudig zien hoeveel uw zonnepanelen opwekken. U kunt uw real-time opwek bekijken, maar ook historische informatie terugvinden via de portal en de app.

 

Download de Goodwe app voor iPhone of Android.