Werken bij EnergieWonen

Word jij onze nieuwe collega?

EnergieWonen is een specialist op het gebied van zonnepanelen voor de particuliere markt. Met ruim 10 jaar ervaring en meer dan 25.000 geplaatste zonnepaneelsystemen behoort EnergieWonen tot de grootste spelers op de Nederlandse markt. Wij staan voor het beste persoonlijk advies en de beste zonnepanelen, wat resulteert in een uitstekende klantbeoordeling.

EnergieWonen installatie Service (EWiS)

Sinds 2014 heeft EnergieWonen een eigen installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in de montage en installatie van zonnepanelen. Maandelijks realiseren onze monteurs door heel Nederland circa 500 projecten, voornamelijk bij particulieren. Kwaliteit, veiligheid en klantvriendelijkheid staan daarbij voorop.

Lees meer over onze aanpak

Werken bij EnergieWonen

Onze vacatures

 

Electricien Ede

Jij maakt 't als Elektricien. Wat? Zonnepanelen; jij zorgt dat ze werken! Terwijl je collega’s zonnepanelen plaatsen op het dak, plaats jij de omvormer en leg je de bekabeling aan. 

Bekijk de vacature

Ewis logo

Monteur Zonnepanelen Ede

Jij maakt ’t als Monteur Zonnepanelen. Wat? Zonnepanelen op ieder dak. Pannendaken of bitumendaken. Vlak of hellend. Het maakt jou niet uit.

Bekijk de vacature

Ewis logo

Servicemedewerker (omgeving Almere)

EnergieWonen is de zonnepanelen specialist van Nederland. Om onze klanten nog beter te kunnen helpen is EnergieWonen op zoek naar een Customer Support Representative die ons team op kantoor komt te versterken. Ben jij onze nieuwe collega? Lees dan snel verder…

Bekijk de vacature

Ewis logo

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider werk jij met passie aan de ruim 600 maandelijkse projecten voor zonnepanelen-installaties. Kwaliteit, veiligheid en klantvriendelijkheid zijn hierbij de belangrijkste speerpunten. Help jij mee de daken van Nederland te voorzien van zonnepanelen? Lees meer over deze functie.

Bekijk de vacature

Ewis logo

Verkoop adviseur

Ben jij het toptalent dat ZON7, onderdeel van de Energiewonen Groep, wil komen versterken en samen met het verkoopteam nog meer zonnepanelen in Nederland gaat realiseren? Lees dan snel verder…

Bekijk de vacature