Onze aanpak

De kracht van één team

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Met een vaste expert als aanspreekpunt, en een volledig transparant proces. Zo heeft u de zekerheid dat alles verloopt zoals afgesproken en weet u bij iedere stap wat u van ons kunt verwachten. Dat is onze kracht.

Stap 1

Maak nu een afspraak

Zet de eerste stap naar het opwekken van uw eigen stroom, en plan een gesprek in met een van onze zonnepanelen experts. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, neemt ons serviceteam snel contact met u op om het adviesgesprek in te plannen.

Vraag gesprek aan

Stap 2

Zeker van een goed advies

Onze expert beoordeelt uw situatie van meterkast tot dak in een persoonlijk gesprek. De expert geeft uitleg over de mogelijkheden en loopt het hele proces met u door. Zo krijgt u niet alleen het beste advies, maar weet u ook precies wat er gaat gebeuren.

Stap 3

De grote dag

Wanneer u akkoord bent met de offerte, gaan wij direct voor u aan de slag. We plannen een datum voor de installatie van uw zonnepanelen en u ontvangt een kopie van de werkinstructies, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Uw zonnepanelen worden vakkundig gemonteerd en in werking gesteld. Zo kunnen wij garanderen dat uw systeem optimaal functioneert en kunt u direct profiteren van uw zelf opgewekte stroom. Een mijlpaal!

Goed voorbereid

U ontvangt een kopie van de werkinstructies voor ons installatieteam zodat u precies weet wat u kunt verwachten op de installatie-dag.

Ons eigen gecertificeerde team

Alle medewerkers van ons installatiebedrijf zijn VCA-gecertificeerd. Hierdoor werken wij volgens verschillende veiligheidsvoorschriften, zodat de installatie goed en veilig verloopt.

Jaren lang onbezorgd profiteren  van zonnepanelen

Stap 4

Jarenlang onbezorgd profiteren

Na de installatie geven onze monteurs u uitleg over de werking van de omvormer. Ook ontvangt u een handleiding met daarin de meest gestelde vragen. Als onderdeel van Essent, en doordat EnergieWonen is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE), heeft u ook in de toekomst de zekerheid dat u altijd wordt geholpen bij problemen. Zo kunt u nog tientallen jaren onbezorgd profiteren van uw panelen.

Altijd inzicht via de app

Met de app van de omvormer heeft u op ieder moment inzicht in het functioneren van uw systeem en wat uw systeem precies heeft opwekt. Dat geeft een goed gevoel!

Met de zekerheid van Essent

Omdat EnergieWonen onderdeel is van Essent, kunt u rekenen op een solide basis voor kwaliteit en zekerheid.

Overtuigd van onze aanpak?

Vraag dan direct een vrijblijvend adviesgesprek aan met een zonnepanelen expert.

Maak nu een afspraak

Overtuigd van onze aanpak?

Vraag dan direct een vrijblijvend adviesgesprek aan met een zonnepanelen expert.

Maak nu een afspraak