Onze partners

Naast onze vaste partners Essent, Stichting Zon en ZonnepanelenBTW, werken wij ook nauw samen met de producenten van onze zonnepanelen en omvormers. Dankzij deze samenwerking zijn wij in staat om de beste producten en service te bieden, met de zekerheid van een grote organisatie als Essent.

Essent

Sinds 2019 is EnergieWonen als servicepartner onderdeel van Essent. Essent helpt consumenten en organisaties graag om efficiënter om te gaan met energie. Samen met haar servicepartners helpt Essent u op weg met energieproducten voor in en rond de woning. Zo kunt u energie besparen  én comfortabel wonen. U kunt bij de servicepartners van Essent terecht voor een nieuwe cv-ketel, een duurzame  warmtepomp,  zonnepanelen,  isolatie  of ventilatie. Daarnaast bent u er aan het goede adres voor onderhoud en service. Via Essent is er altijd een lokale servicepartner bij u in de buurt voor persoonlijke service en goed advies.

Stichting ZON

EnergieWonen is Kernlid van Stichting Zonne-energie Ondernemers Nederland, oftewel Stichting ZON. Stichting ZON staat voor de groei van zonnepanelen tot een energiebron die een belangrijke bijdrage levert aan de Europese en Nederlandse klimaatdoelstellingen. Stichting ZON wil daarbij zorgen voor energieonafhankelijkheid door eigen opgewekte energie. Stichting Zon is opgericht voor én door de Nederlandse ondernemers in de zonne-energiesector. 


ZonnepanelenBTW

Onze partner ZonnepanelenBTW is expert in alle fiscale zaken omtrent zonnepanelen. We adviseren u om dit bedrijf in te schakelen om uw zonnepanelen btw terug te vragen en de vrijstellingen en documenten met de Belastingdienst te regelen.

 

Vrijblijvend adviesgesprek?

Een vrijblijvend zonnepanelen advies op maat? Onze expert vertelt u graag meer.

Vraag gesprek aan

Vrijblijvend adviesgesprek?

Een vrijblijvend zonnepanelen advies op maat? Onze expert vertelt u graag meer.

Vraag gesprek aan