• Vragen? Bel ons: 088 55 66 770

  • Nu geopend (tot 21:00)
  • Jacqueline, Manager Klantenservice

Direct persoonlijk advies?

LG Zonnepanelen

Hoge kwaliteit door slimme techniek

Het wereldwijde bekende elektronica merk LG introduceerde meer dan 25 jaar geleden hun eigen onderzoek naar de beste manier voor de productie van zonnepanelen. In 2008 lanceerde LG haar eigen zonnepanelen lijn. De elektronica gigant hanteert de hoogste kwaliteitsnormen voor ieder product. Zo ook de gehele zonnepanelen lijn van LG. Door deze kwaliteitsnormen en het wereldwijde support-center is een lange levensduur en een hoog rendement van uw elektriciteitsproductie gegarandeerd.

Hiernaast zijn LG zonnepanelen ook bekend om de algehele vormgeving van haar producten. De afwerking van de zonnepanelen heeft een hoogwaardige kwaliteit, en door de geanodiseerde frames wordt er voor gezorgd dat de panelen minder afsteken op uw dak.

Opbrengst en garantie

LG zonnepanelenDoor de hoge opbrengsten van de zonnepanelen van LG is dit een erg gewild paneel in nederland. Echter is de prijs van de zonnepanelen van LG hoger dan de gemiddelde andere fabrikant. Maar LG zonnepanelen bieden een erg hoge kwaliteit en een opbrengstgarantie van 25 jaar.

De opbrengst na 25 jaar is namelijk nog steeds meer dan 80 % van het maximale vermogen. LG is onafhankelijk van andere partijen, ook willen ze niet afhankelijk zijn. LG ontwikkelt zijn eigen technologie├źn, om de hoge kwaliteit van de panelen te waarborgen. En door de extreme niet reflecterende coating heeft iedere kWh meer vermogen, wat uiteindelijk een hogere opbrengst tot gevolg heeft.

Esthetiek

De nieuwe LG zonnepanelen hebben een zwart geanodiseerd frame met een zwarte onderlaag en is ontworpen voor een verbeterde esthetiek. Bij deze panelen wordt gebruik gemaakt van dunnere draden. Hierdoor lijkt het alsof de modules geheel zwart zijn. Ook zorgen deze draden(welke rond zijn) er voor dat er meer licht opgenomen wordt door de positieve weerkaatsing van het licht. Het invallen licht reflecteert tevens vanaf de achterkant van het paneel en wordt opnieuw opgenomen waardoor het extra vermogen genereert.

Betrouwbaarheid

Voordat van LG zonnepanelen in de verkoop gaan ondergaan ze een serie van tests om de kwaliteit te kunnen garanderen. Om te zorgen dat u het maximale uit uw investering haalt heeft LG een eigen testlaboratorium in het bedrijf zelf, dat gecertificeerd is door de TUV Rheinland en door Underwriters Laboratories. Dit voldoet aan alle reguliere testprocedures. De panelen worden bijvoorbeeld getest op hevige weersomstandigheden. Door ze bloot te stellen aan hevige gesimuleerde regenbuien of extreme kou. Ook worden de panelen getest op blootstelling aan licht. Verder wordt gekeken of valschade of bijvoorbeeld fataal is bij deze panelen. Vergelijkbaar als een bowlingbal op de panelen gegooid wordt. Door deze uitgebreide tests LG zonnepanelen hiervoor meerdere onderscheidingen gekregen. Zoals bijvoorbeeld de Intersolar award 2013 door Deutschland GMbH.

Aanbieding van EnergieWonen

Financiering met een duurzaamheidslening

De aanschaf van zonnepanelen is een aanzienlijke uitgave. Heeft u het geld niet direct beschikbaar? Dan is een duurzaamheidslening mogelijk interessant. U leent dan met een lage rente van 1,6% (rente per 11 januari 2016).

Het rendement van een zonne-energiesysteem met LG zonnepanelen is hoger dan de kosten van de duurzaamheidslening, dus waar wacht u nog op?

Voor meer informatie en advies op maat kunt u natuurlijk ook terecht bij uw installateur. Heeft u nog geen installateur?
Vraag dan onze installateur eens

 

Gratis offerte