Team EWiS

EnergieWonen, als servicepartner onderdeel van Essent, is een van de grootste leveranciers van zonnepanelen in Nederland. Al ruim 11 jaar staan wij als dé zonnepanelenspecialist voor de beste zonnepanelen, het beste advies en de meeste zekerheid. Ons gedreven team van professionals heeft EnergieWonen gemaakt tot wat het vandaag is: een bedrijf met meer dan 20.000 tevreden klanten die dat waarderen met een 9,1. Daar zijn we trots op!

EnergieWonen is volop groeiende en in ontwikkeling. Medio 2023 verwachten we ons prachtige nieuwe bedrijfspand te mogen betrekken en kunnen we nog meer van onze klanten blij maken met hun nieuwe PV-systeem. Vanwege deze uitbreiding in capaciteit, zoeken wij vakkundige collega’s die - net als wij - graag bijdragen aan de verduurzaming van Nederland.

Technisch Schouwer

Wat ga je doen?

Als Technisch Schouwer rij je dagelijks met je servicebus langs klanten die bij ons een PV systeem hebben aangeschaft. Je beoordeelt of het plaatsen van zonnepanelen en de elektrotechnische aansluiting daadwerkelijk volgens de geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen mogelijk is. Je bekijkt waar de dakdoorvoer komt en je bepaalt het kabeltraject naar de omvormer. Je voert technische controles en metingen uit en maakt foto’s van de situatie ter plekke. Ook beoordeel je de dakcon-structie, de reeds aanwezige installaties en groepenindeling in de meterkast. En je bekijkt of het kabeltraject van de omvormer naar de meterkast op de juiste manier geïnstalleerd kan worden. Je neemt de klant mee in het proces en je communiceert oplossingsgericht wat de (technische) mogelijkheden of eventuele problemen zijn. Met jouw bijdrage in het proces zijn je collega’s van de Montageteams in staat om de installatie veilig en soepel te kunnen verrichten en zijn onze klanten verzekerd van een kwalitatief goede en duurzame installatie. Jij maakt het samen met je collega’s mogelijk!

Wie ben jij?

 • Je hebt bij voorkeur een MBO 2 elektrotechnische opleiding gevolgd
 • Je bent bij voorkeur getraind in gangbare procedures (NEN 3140 VP) zoals het spanningsloos maken van een installatie
 • Je hebt kennis van/ervaring met montage en installatie van zonnepanelen
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B of BE
 • Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat of bereid deze te halen
 • Je ziet het als een uitdaging om goede kwaliteit te leveren en klanten blij te maken
 •  Je woont binnen een straal van 50 km van Ede


Wat bieden wij?
Allereerst iedere dag een hoop werkplezier! Samen met je collega’s zet jij je schouders onder de klus die voor je ligt. Bij ons werk je in een prettige en informele werksfeer waarin iedereen zijn best doet om altijd de beste kwaliteit te leveren zodat iedere dag een leuke en succesvolle werkdag is.

En we bieden:

 • In eerste instantie een contract van 38 uur per week voor 7 maanden met uitzicht op vast
 • De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Technisch Installatiebedrijf
 • Een salaris tussen € 2.876,- en € 3.725,- bruto per maand (schaal G van de CAO TI), afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Een Arbeidsmarkttoeslag en een Prestatiebonusregeling
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar en een pensioenregeling (PMT)
 • Ruimte om je ontwikkelen en door te groeien dmv cursussen, trainingen
 • Veel leuke extra’s zoals de vaste vrijdagmiddagborrel en leuke uitjes

Interesse? Top!
Natuurlijk kun je ons bellen als je interesse of vragen hebt over de vacature. Neem contact op met Rob Boerstal via r.boerstal@ew-installatieservice.nl Hij belt je zo snel mogelijk terug.

Informatie over wie we zijn en wat we allemaal doen kun je vinden op www.energiewonen.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld