Terug naar overzicht

EnergieWonen selectie

AIKO zonnepanelen

AIKO Solar startte in 2009 en groeide uit tot een van de top zonnecellenproducenten wereldwijd. Met een sterke focus op kwaliteit en vooruitstrevende technologie maakt AIKO het verschil in de markt van hernieuwbare energie. Het bedrijf zette een zakelijk technologiecentrum op en haalde daarmee in 2017 de shortlist voor de top 500 nieuwe energiebedrijven wereldwijd. Een jaar later, in 2018, stond AIKO op nummer 1 in de wereld voor de levering van PERC- en bi-faciale zonnecellen.

De voordelen

  • 50% minder zilver en geheel loodvrij, waardoor beter voor het milieu
  • Heel stevig, met glas aan beide kanten, waardoor ze lang meegaan
  • Gewonnen: de Red Dot design prijs van 2023
  • Mooie zwarte panelen

Vraag een adviesgesprek aan

Garantie

Klanten die kiezen voor AIKO zonnepanelen, genieten van uitgebreide garantievoorwaarden: Als erkend AIKO installateur mogen wij u namelijk 25 jaar productgarantie en standaard 25 jaar vermogensgarantie aanbieden op uw investering. Dit onderstreept de betrouwbaarheid en duurzaamheid van deze zonnepanelen.

Elegant all-black design
AIKO zonnepanelen blinken uit met hun stijlvolle all-black design en zwart frame. Ze passen perfect op elk dak en combineren robuustheid met elegantie, dankzij een gewicht van 22.2 kg en afmetingen van 1722x1134x35 mm.

Revolutionaire zonne-energie
Met een focus op geavanceerde technologie, esthetisch ontwerp en duurzaamheid, zet AIKO een nieuwe standaard in zonne-energie. Kies voor AIKO zonnepanelen en investeer in top prestaties, betrouwbaarheid en een groene toekomst.

Meer informatie?

Onze experts kunnen u meer vertellen over deze panelen en bekijken of ze geschikt zijn voor uw situatie. Maak nu vrijblijvend een afspraak.

Tier 1: de beste zonnepanelen

Alle door EnergieWonen geselecteerde zonnepanelen zijn Tier 1 panelen, en behoren tot het hoogste segment. Deze term is in het leven geroepen door Bloomberg New Energy Finance, en gaat met name over de kwaliteit en betrouwbaarheid van het bedrijf dat de panelen produceert. Hierin zijn drie categorieën te onderscheiden, Tier 1, 2 en 3.

 

Over AIKO zonnepanelen

AIKO zet in op constante innovatie en waardecreatie voor klanten door strategische partnerschappen. Dit commitment aan vooruitgang is duidelijk zichtbaar in hun productontwikkeling. In 2022 lanceerde AIKO een revolutionaire module uit de Black Hole Serie, met ABC-celtechnologie (All Black Contact). Deze technologie tilt de moduleconversie-efficiëntie over de 24% grens, waardoor AIKO-panelen een hogere opbrengst leveren dan standaard PERC All Black panelen van dezelfde afmeting.

Technische informatie

Voor technische informatie over onze AIKO zonnepanelen kunt u de volgende datasheet downloaden.


Ook de beste zonnepanelen op uw dak?

Onze expert komt bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak nu een afspraak

Ook de beste zonnepanelen op uw dak?

Onze expert komt bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak nu een afspraak