E.ON Aura JM360BL zonnepaneel

Terug naar overzicht

EnergieWonen selectie

E.ON Aura zonnepaneel

De E.ON Aura zonnepanelen hebben wij aan onze selectie toegevoegd vanwege de hoge kwaliteit, uitgebreide productgarantie en betrouwbaarheid. Dankzij de hoogwaardige materialen en strenge Duitse kwaliteitsnormen, heeft het E.ON Aura paneel een bijzonder lange levensduur. Daarnaast profiteert u jarenlang van een gegarandeerde hoge opbrengst, zelfs bij weinig licht. Een absoluut topklasse zonnepaneel.

De voordelen

  •   Productiegarantie van het Duitse E.ON concern
  •   Geschikt voor vrijwel iedere situatie
  •   Goede prestaties, ook bij minder licht
  •   Duurzaam design

Geschikt voor uw dak? Ontdek het nu!

Garantie

Wanneer u kiest voor E.ON Aura zonnepanelen, kiest u voor hoge kwaliteit, degelijkheid en zekerheid. U krijgt bij aanschaf van de E.ON Aura JM405BB 15 jaar product garantie en 25 jaar vermogensgarantie en bij de E.ON Aura JN435BB 25 jaar product garantie en 30 jaar vermogensgarantie op uw investering. De vermogensgarantie houdt in dat u na deze jaren nog steeds een gegarandeerd vermogen heeft van maar liefst 84.8% bij de 405 Wp en 87.4% bij de 435 Wp. Meer informatie over garantie vindt u op onze garantie pagina.

Meer informatie?

Onze experts kunnen u meer vertellen over deze panelen en bekijken of ze geschikt zijn voor uw situatie. Maak nu vrijblijvend een afspraak.

Tier 1: de beste zonnepanelen

Alle door EnergieWonen geselecteerde zonnepanelen zijn Tier 1 panelen, en behoren tot het hoogste segment. Deze term is in het leven geroepen door Bloomberg New Energy Finance, en gaat met name over de kwaliteit en betrouwbaarheid van het bedrijf dat de panelen produceert. Hierin zijn drie categorieën te onderscheiden, Tier 1, 2 en 3.

Over E.ON zonnepanelen

Het Duitse E.ON is een topspeler binnen de Europese energiebranche, met een focus op hoogstaande kwaliteit. Kwaliteitschecks worden altijd door E.ON zelf uitgevoerd en moeten aan de strenge Duitse consumenten- en kwaliteitsnormen voldoen. E.ON is het moederbedrijf van Essent en EnergieWonen, waardoor exclusiviteit op E.ON zonnepanelen voor de Nederlandse markt is afgedwongen. Hierdoor hebben wij zelf de specificaties kunnen bedingen, en kunnen we de beste kwaliteit garanderen.

Technische informatie

Voor technische informatie over onze E.ON zonnepanelen kunt u beide datasheets downloaden:

 

Ook de beste zonnepanelen op uw dak?

Onze expert komt bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Maak nu een afspraak

Ook de beste zonnepanelen op uw dak?

Onze expert komt bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Maak nu een afspraak