Zonnepaneel

Terug naar overzicht

EnergieWonen selectie

HYUNDAI serie zonnepanelen

HYUNDAI heeft een innovatief en betrouwbaar zonnepaneel op de markt gebracht. Door de toepassing van een nieuwe techniek met PERC cellen, ben je verzekerd van een hoge opbrengst. De hoge kwaliteit vertaalt zich in een vermogensgarantie van maar liefst 84,4% na 25 jaar. Dit HYUNDAI zonnepaneel is TÜV en TIER 1 gecertificeerd en behoort qua kwaliteit tot de beste in de markt.

De voordelen

  •   Veel vermogen en hoge opbrengst
  •   Zeer goed bestand tegen hitte
  •   Lage degradatie
  •   25 jaar garantie
  •   Schitterend design

Geschikt voor uw dak? Ontdek het nu!

Garantie

Wanneer u kiest voor HYUNDAI zonnepanelen, kiest u voor de zekerheid van een hoge opbrengst en lange levensduur. Als HYUNDAI installateur mogen wij u namelijk 25 jaar productgarantie en standaard 25 jaar vermogensgarantie aanbieden op uw investering. De vermogensgarantie is het eerste jaar gegarandeerd 98% en daalt vanaf het 2e jaar met slechts 0.55% per jaar. Na 25 jaar heeft u dan nog een gegarandeerd vermogen van maar liefst 84,4%. Meer informatie over garantie vindt u op onze Garantie pagina.

Meer informatie?

Onze experts kunnen u meer vertellen over deze panelen en bekijken of ze geschikt zijn voor uw situatie. Maak nu vrijblijvend een afspraak.

Tier 1: de beste zonnepanelen

Alle door EnergieWonen geselecteerde zonnepanelen zijn Tier 1 panelen, en behoren tot het hoogste segment. Deze term is in het leven geroepen door Bloomberg New Energy Finance, en gaat met name over de kwaliteit en betrouwbaarheid van het bedrijf dat de panelen produceert. Hierin zijn drie categorieën te onderscheiden, Tier 1, 2 en 3.

 

Over HYUNDAI zonnepanelen

Het Zuid-Koreaanse HYUNDAI is sinds 1972 uitgegroeid tot een wereldwijde leverancier van zonnepanelen. Met klanten in Europa, de Verenigde Staten en in heel Azië biedt HYUNDAI de wereld betrouwbare en innovatieve producten, zoals zonnepanelen op het gebied van duurzame energie. Hyundai test hun producten in UL- en VDE-geaccrediteerde laboratoria en ze bouwen hun zonnepanelen zo dat ze corrosiebestendig, duurzaam en hoogwaardig zijn.

Technische informatie

Voor technische informatie over onze HYUNDAI zonnepanelen kunt u de volgende datasheet downloaden.

 

Ook de beste zonnepanelen op uw dak?

Onze expert komt bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak nu een afspraak

Ook de beste zonnepanelen op uw dak?

Onze expert komt bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak nu een afspraak