Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen bij EnergieWonen


✓ Binnen 1 dag geplaatst
✓ Installatie door gecertificeerde monteurs
✓ Tot 25 jaar product- en vermogensgarantie

Zonnepanelen kopen bij EnergieWonen


✓ Binnen 1 dag geplaatst
✓ Installatie door gecertificeerde monteurs
✓ Tot 25 jaar product- en vermogensgarantie

Zonnepanelen kopen

Bespaar iedere maand besparen op de energierekening met zonnepanelen van EnergieWonen. Goed voor uw portemonnee, en ook nog een duurzame keuze. De installatie, montage en aansluiting van de panelen is binnen één dag geregeld. Zo profiteert u direct van uw eigen zonne-energie. Vraag nu gratis zonnepanelen advies aan!

✓ Binnen 1 dag geplaatst
✓ Installatie door gecertificeerde monteurs
✓ Tot 25 jaar product- en vermogensgarantie

Zonnepanelen kopen: stap voor stap

Het kopen van zonnepanelen is zo geregeld! Bij EnergieWonen doet u dit in slechts 3 simpele stappen. Laat u informeren door een ervaren adviseur over de geschiktheid en mogelijkheden van uw dak, en kies de zonnepanelen die u wilt kopen. In een mum van tijd heeft u een offerte binnen. De installatie wordt opgepakt door onze eigen installateurs, die meestal in één dag de panelen plaatsen!

Advies op maat van een zonnepanelen expert

* geeft een verplicht veld aan.

Stap 1: gesprek aanvragen

U vraagt advies aan over uw dak. Wij bespreken graag de mogelijkheden en uw wensen. Na de aanvraag neemt onze klantenservice op korte termijn contact met u op voor het inplannen van een bezoek.

Stap 2: advies op maat

Onze expert geeft tijdens het persoonlijk gesprek het beste advies voor uw dak op basis van een inspectie. Het proces wordt toegelicht en u krijgt, indien wenselijk, een offerte op maat. Zo weet u waar u aan toe bent!

Stap 3: zonnepanelen plaatsen

Bent u akkoord met de offerte? Dan wordt er met u een dag afgesproken om de installatie uit te voeren. Dat wordt gedaan door ons eigen gecertificeerde installatiebedrijf, en de panelen zijn vaak binnen één dag geplaatst!

De voordelen van zonnepanelen kopen

Bent u van plan om zonnepanelen aan te schaffen? Zonnepanelen zijn de laatste jaren erg populair. We weten wel waarom, en hebben de voordelen van zonnepanelen op een rij gezet:

  • U bespaart direct geld op uw energierekening
  • Tot wel 25 jaar garantie op onze zonnepanelen en omvormers van hoge kwaliteit
  • Uw woning wordt meer waard
  • Hoog rendement en investering is in enkele jaren terugverdiend

Hoeveel zonnepanelen moet ik aanschaffen?

Het aantal zonnepanelen dat u het best kunt kopen, is afhankelijk van een aantal factoren:

  • De ruimte op uw dak
  • De hoeveelheid stroom die uw huishouden verbruikt, nu en in de toekomst
  • Het vermogen van de zonnepanelen

Maar ook het soort zonnepanelen, type omvormer, de richting én de hellingshoek van het dak speelt een rol in het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft.

Zonnepanelen set kopen

Voor de aanschaf van zonnepanelen kunt u kiezen uit het kopen van losse zonnepanelen of een complete systeem. Bij EnergieWonen kunt u complete zonnepanelensets kopen. Zo heeft u direct alles wat u nodig heeft voor de aanschaf en plaatsing van de zonnepanelen. Bij ons bestaat deze set uit woninginspectie, panelen, omvormer, benodigde materialen, installatie, aansluiting in de groepenkast en monitoring.

Onze zonnepanelen sets hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en alles wordt netjes van A tot Z voor u geregeld. Wij werken alleen met de beste kwaliteit producten en kunnen hierdoor ook een lange garantietermijn aanbieden. In één keer compleet en klaar, dat is wel zo handig!

Zonnepanelen aanschaffen en laten installeren

 EnergieWonen heeft ruim 25.000 huishoudens voorzien van zonnepanelen. Door deze ervaring kunnen we installaties tot 30 panelen vaak binnen één dag installeren. Een installatie van 10 panelen is in de meeste gevallen al in een dagdeel geïnstalleerd. Jarenlange ervaring en goede voorbereiding maakt dat we als een geoliede machine en uiteraard ook veilig werken.

 

Veelgestelde vragen over zonnepanelen kopen

Zit er ook een omvormer bij het kopen van zonnepanelen via EnergieWonen?
Voor de aanschaf van zonnepanelen kunt u niet zonder omvormer. De omvormer zorgt er namelijk voor dat de opgewekte zonne-energie wordt omgezet in bruikbare stroom. Een omvormer kopen hoort dus bij de aanschaf van panelen. De prijzen variëren van een paar honderd euro tot €1500. Naast de omvormer zijn er bij paralelle omvormers ook nog optimizers nodig. Onze omvormers hebben allemaal een conformiteitscertificaat, dat vanaf 27 april 2021 verplicht is. Koopt u uw zonnepanelen via EnergieWonen? Dan zit er altijd een omvormer bij het systeem.

Hoe lang duurt het plaatsen?
Het plaatsen is veelal in een beperkt aantal uren gerealiseerd. Zo worden installaties tot 30 panelen binnen één dag geplaatst, een installatie van 10 panelen kan vaak al binnen een dagdeel gereed zijn.

Wat betekent fabrieks- dan wel productgarantie bij aanschaf?
De productgarantie is een garantie op de technische staat van het product, zoals op het aluminium, de glasplaat, en de junctionbox maar ook op het product als gehele samenstelling. Voldoet het product binnen de garantieperiode niet meer aan de technische eisen, dan kunt u aanspraak maken op garantie.