LG zonnepaneel

Terug naar overzicht

EnergieWonen selectie

LG zonnepaneel

Het LG 405W zonnepaneel hebben wij aan onze selectie toegevoegd vanwege de goede kwaliteit, productgarantie en hoge betrouwbaarheid. De kwaliteit wordt niet voor niets in heel Europa door installateurs onderschreven. Het paneel heeft een lange levensduur en hoge opbrengst, met een vermogensgarantie van 91% na 25 jaar. Dit paneel is zelfs al acht keer op rij erkend met het “TOP Brand PV” keurmerk. Door de zwarte afwerking en het discrete ontwerp kunnen de panelen eenvoudig geïntegreerd worden met ieder dak.

De voordelen

  •  Esthetisch hoogwaardig
  •  Uitstekende prestaties
  •  Lage degradatie
  • Hoge opbrengst en vermogen

Geschikt voor uw dak? Ontdek het nu!

Garantie

Wanneer u kiest voor de zonnepanelen LG, kiest u voor hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. U krijgt bij aanschaf van deze zonnepanelen tot maar liefst 25 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie. Dat is nog eens een mooie investering. Met een vermogensgarantie wordt bedoeld dat er in dit geval na bijvoorbeeld 25 jaar nog steeds een opbrengst wordt gegenereerd van 91% van het oorspronkelijke rendement. Meer informatie over garantie vindt u op onze Garantie pagina.

Meer informatie?

Onze experts kunnen u meer vertellen over de LG panelen en bekijken of deze geschikt zijn voor uw situatie. Maak nu vrijblijvend een afspraak.

Tier 1: de beste zonnepanelen

Alle door EnergieWonen geselecteerde zonnepanelen zijn Tier 1 panelen, en behoren tot het hoogste segment. Deze term is in het leven geroepen door Bloomberg New Energy Finance, en gaat met name over de kwaliteit en betrouwbaarheid van het bedrijf dat de panelen produceert. Hierin zijn drie categorieën te onderscheiden, Tier 1, 2 en 3.

Over LG zonnepanelen

Het bekende LG heeft sinds 2008 ook een eigen zonnepanelenlijn. Net als voor de overige producten hanteert LG ook voor de zonnepanelen de hoogste kwaliteitsnormen. Een lange levensduur is gegarandeerd. De monokristallijne zonnepanelen zijn helemaal in het zwart afgewerkt voor een discreet ontwerp voor iedere woning. De nieuwe CELLO technologie zorgt bovendien voor een een hoog rendement. Innovatie staat centraal bij LG, en de panelen worden hierdoor steeds opnieuw weer verbeterd.

Technische informatie

Voor technische informatie over onze LG zonnepanelen kunt u de datasheet downloaden.

Ook de beste zonnepanelen op uw dak?

Onze expert komt bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Maak nu een afspraak

Ook de beste zonnepanelen op uw dak?

Onze expert komt bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Maak nu een afspraak