Zonnepaneel

Terug naar overzicht

EnergieWonen selectie

REC Alpha serie zonnepanelen

De REC Alpha serie zonnepanelen zijn de absolute toppers uit onze selectie. Dankzij baanbrekende techniek, leveren deze innovatieve zonnepanelen tot wel 20% meer rendement dan conventionele panelen. Daarnaast beschikken de REC panelen over een schitterend design. De hoge kwaliteit vertaalt zich in een vermogensgarantie van maar liefst 92% na 25 jaar. Deze panelen behoren tot de beste panelen in de markt. Dit wordt ook bevestigd door de verschillende internationale prijzen die dit paneel heeft gewonnen.

De voordelen

  •   Veel vermogen en hoge opbrengst
  •   Zeer goed bestand tegen hitte
  •   Lage degradatie
  •   25 jaar garantie
  •   Schitterend design

Geschikt voor uw dak? Ontdek het nu!

Garantie

Wanneer u kiest voor REC Alpha zonnepanelen, kiest u voor de zekerheid van een hoge opbrengst en lange levensduur. Als erkend REC installateur mogen wij u namelijk 25 jaar productgarantie en standaard 25 jaar vermogensgarantie aanbieden op uw investering. De vermogensgarantie is het eerste jaar gegarandeerd 98% en daalt vanaf het 2e jaar met slechts 0.25% per jaar. Na 25 jaar heeft u dan nog een gegarandeerd vermogen van maar liefst 92%. Meer informatie over garantie vindt u op onze garantie pagina.

EnergieWonen installeert REC Alpha panelen

EnergieWonen heeft in 2020 de REC Excellence Award gewonnen als grootste installateur van REC panelen in Europa. Een bevestiging van het jaar waarin wij veel klanten hebben blij gemaakt met de beste panelen die op dit moment te verkrijgen zijn, de REC Alpha panelen. Als Certified Solar Professional installeert EnergieWonen de REC Alpha panelen met 25 jaar productgarantie. 

Meer informatie?

Onze experts kunnen u meer vertellen over deze panelen en bekijken of ze geschikt zijn voor uw situatie. Maak nu vrijblijvend een afspraak.

Tier 1: de beste zonnepanelen

Alle door EnergieWonen geselecteerde zonnepanelen zijn Tier 1 panelen, en behoren tot het hoogste segment. Deze term is in het leven geroepen door Bloomberg New Energy Finance, en gaat met name over de kwaliteit en betrouwbaarheid van het bedrijf dat de panelen produceert. Hierin zijn drie categorieën te onderscheiden, Tier 1, 2 en 3.

 

Over REC zonnepanelen

Het Noorse REC is opgericht in 1996 en uitgegroeid tot een toonaangevend Europees merk in zonnepanelen. REC biedt de wereld een betrouwbare bron van schone energie. Deze betrouwbaarheid wordt ondersteund door het laagste aantal garantieclaims in de industrie. 

Met hoofdkantoren in Noorwegen en Singapore, 2000 medewerkers wereldwijd en een productie van 1,5 GW aan zonnepanelen per jaar, is REC een grote speler in de markt.

Intersolar Award

In 2020 heeft REC de prestigieuze Intersolar Award gewonnen voor de Alpha zonnepanelen. 

Technische informatie

Voor technische informatie over onze REC zonnepanelen kunt u de volgende datasheet downloaden.

 

Ook de beste zonnepanelen op uw dak?

Onze expert komt bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak nu een afspraak

Ook de beste zonnepanelen op uw dak?

Onze expert komt bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak nu een afspraak