Waarom zonnepanelen kopen

Zonnepanelen berekenen

Terug naar overzicht

Er zijn  diverse redenen om zonnepanelen aan te schaffen. Wij hebben de belangrijkste voor u op een rijtje gezet. Als deze redenen u aanspreken, is het ook verstandig om te weten waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen. In een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek kunnen wij uw situatie bespreken en kijken wat voor u de beste oplossing is.

Duurzame energie

Het wordt steeds belangrijker om op een andere manier met energie om te gaan. Door zonnepanelen op uw dak te installeren gaat u schone energie produceren. Hiermee zet u niet alleen een enorme stap in het verduurzamen van uw huis, maar draagt u ook bij aan een beter milieu. Lees meer over duurzame zonnepanelen.

Lage energiekosten

Zodra uw zonnepanelen geplaatst zijn, leveren die stroom op en start u met besparen. Stroom die u direct in uw huis gebruikt of terug levert aan het elektriciteitsnetwerk. Aan het einde van het jaar wordt bekeken hoeveel u heeft 'ingekocht' en hoeveel u heeft 'terug geleverd'. Dat wordt door uw energieleverancier met elkaar verrekend. Dit heet salderen.

Onafhankelijk van energieleveranciers

Zodra uw zonnepanelen zijn geïnstalleerd, maakt u uw eigen stroom. Dit betekent nog niet dat u zich kunt 'loskoppelen' van het net. In de winter verbruikt u namelijk meer stroom dan u zelf kunt opwekken. En ook in de zomer gebruikt u ’s nachts stroom, die uw panelen in het donker niet kunnen opwekken.

De industrie werkt aan innovatieve oplossingen die het in de toekomst mogelijk maken om uw zonne-energie op te slaan voor later gebruik, maar vooralsnog is volledige onafhankelijkheid van uw energieleverancier nog het niet mogelijk.

Snel geplaatst

Onze installateurs hebben slechts één dag nodig om uw nieuwe zonnepanelen te plaatsen. U kunt direct genieten van uw eigen opgewekte energie. Bekijk onze aanpak of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Terug naar overzicht

Overtuigd van onze aanpak?

Heeft u een eigen dak? Grote kans dat u flink kunt besparen.

Vraag een gesprek aan

Overtuigd van onze aanpak?

Heeft u een eigen dak? Grote kans dat u flink kunt besparen.

Vraag een gesprek aan