• Vragen? Bel ons: 088 55 66 770

  • Nu geopend (tot 21:00)
  • Jacqueline, Manager Klantenservice

Direct persoonlijk advies?

AmeriSolar Zonnepanelen

De professionele zonnepaneel fabrikant AmeriSolar heeft inmiddels 20 jaar ervaring in de productie en kwaliteitscontrole van hun zonnepanelen. Hun producten zijn voorzien van verschillende keurmerken als bijvoorbeeld de TUV, MCS, KTL, CEC, UL, ISO9001, ISO14001 en OHSMS18001. Wereldwijd installeren en onderhouden ze de installaties via hun partners. In Amerika, (de naam zegt het al) is het hoofdkantoor van AmeriSolar gevestigd. Een van hun productiefabrieken staat in China, maar ook in Portugal, Zuid-Korea, Maleisië en Taiwan. Met de geavanceerdste productieapparatuur gaan ze aan het werk in verschillende landen en hebben een groot marktaandeel veroverd in Amerika en Europa. In 2012 bedroeg de productiecapaciteit van Amerisolar zo’n 500MW.

Kenmerken

AmeriSolar Zonnepanelen - EnergieWonenAmeriSolar maakt zonnepanelen voor de particuliere en zakelijke markt. Voornamelijk op grote schaal is het een vooruitstrevend bedrijf en hebben zich dan ook toegespitst op de grotere projecten. De panelen hebben een hoog rendement door hun innovatieve technologie, zelfs bij schaduw en hoge temperaturen is er geen verschil in prestaties.

Esthetiek

De panelen hebben het klassieke industriële ontwerp met de aluminium randen om de panelen heen. Dit zorgt er wel voor dat het een robuust geheel blijft. Zodat het de hevigste stormen overleefd en energie blijft. AmeriSolar geeft zelfs de garantie dat het na 12 jaar minimaal nog 91,2% van zijn vermogen heeft en na 30 jaar gegarandeerd minimaal 80,6% vermogen.

EnergieWonen werkt niet direct samen met AmeriSolar Zonnepanelen maar indien u een offerte aanvraagt zullen wij u een beter alternatief voorstellen. Gratis en vrijblijvend.

Aanbieding van energiewonen

Financiering met een duurzaamheidslening


De aanschaf van zonnepanelen is een aanzienlijke uitgave. Heeft u het geld niet direct beschikbaar? Dan is een duurzaamheidslening mogelijk interessant. U leent dan met een lage rente van 1,6%. (rente per 11 januari 2016)

Het rendement van een zonne-energiesysteem met zonnepanelen is hoger dan de kosten van de duurzaamheidslening, dus waar wacht u nog op?

Voor meer informatie en advies op maat kunt u natuurlijk ook terecht bij uw installateur. Heeft u nog geen installateur? Vraag dan onze installateur eens.

 

Gratis offerte