• Vragen? Bel ons: 088 55 66 770

  • Nu geopend (tot 21:00)
  • Jacqueline, Manager Klantenservice

Direct persoonlijk advies?

SolarWorld Zonnepanelen

Duurzame Duitse zonnepanelen met lange levensduur

Het ene zonnepaneel is het andere niet. Dat heeft u vast wel vaker gehoord. Het verschil zit in een aantal specificaties: het uiterlijk, de degelijkheid, de opbrengst en de kwaliteit. Maar de Duitse SolarWorld zonnepanelen zijn zelf in ieder onderdeel onderscheidend.

Volledige productie in eigen beheer

Inmiddels zijn zij wereldwijd neergestreken om zich volledig toe te spitsen op de ontwikkeling van een optimaal zonnepaneel. Zij regelen alles wat met het SolarWorld zonnepaneel te maken heeft, vanaf productie tot distributie. Voordat de panelen de duur uitgaan, worden ze uitgebreid getest, verbeterd en nogmaals getest. SolarWorld laat niets aan het toeval over.

SolarWorld Zonnepanelen | EnergieWonenIn een hoogst geavanceerde fabriek nabij Dresden produceren zij zelf de wafers, de cellen, de modules en verzorgen de bevestiging. Het continu monitoren van producten stelt hen in staat om steeds weer verbeteringen aan te brengen en te innoveren op topkwaliteit.

Opbrengst en garantie

Door innovatie heeft SolarWorld inmiddels een opbrengst van 300 WattPiek bereikt, net als vele concurrenten overigens. Het aanbod in blauwe (polykristallijne) en zwarte(monokristallijne) zonnepanelen varieert daarom ook van de 250Wp tot de 300Wp. De gemiddelde efficiëntie van de zonnepanelen van SolarWorld staat op 17%, en dat is bijzonder hoog.
Nog indrukkender is de vermogensgarantie die gegarandeerd wordt tot 90% na 21 jaar, en een garantie van 86% na 30 jaar. Die garantie is eigenlijk ongekend in de zonnetechnologie. Met die reden liggen de prijzen wel iets hoger dan gemiddeld.

Voordelen van SolarWorld Zonnepanelen

  • Stabiele producten met een hoge kwaliteit
  • Panelen met hoge levensduur tussen de 260Wp en 300Wp
  • Strikte testomgeving met uitgebreide monitoring
  • Lange vermogensgarantie van 90% na 21 jaar en 86% na 30 jaar
  • Meerdere certificeringen (waaronder TÜV Rheinland)

EnergieWonen werkt niet direct samen met SolarWorld. Indien u een offerte aanvraagt, stellen wij u graag een beter alternatief voor. Gratis en vrijblijvend.

Aanbieding van EnergieWonen

Financiering met een duurzaamheidslening

De aanschaf van zonnepanelen is een aanzienlijke uitgave. Heeft u het geld niet direct beschikbaar? Dan is een duurzaamheidslening mogelijk interessant. U leent dan met een lage rente van 1,6% (rente per 11 januari 2016).

Het rendement van een zonne-energiesysteem met zonnepanelen is hoger dan de kosten van de duurzaamheidslening, dus waar wacht u nog op?

Voor meer informatie en advies op maat kunt u natuurlijk ook terecht bij uw installateur. Heeft u nog geen installateur?
Vraag dan onze installateur eens

 

Gratis offerte