• Vragen? Bel ons: 088 55 66 770

  • Nu geopend (tot 21:00)
  • Jacqueline, Manager Klantenservice

Direct persoonlijk advies?

Stion zonnepanelen

Prachtige CIGS-zonnepanelen met uitstekend rendement

STION is een Amerikaanse producent die een enorme groei heeft doorgemaakt. Zij hebben de toegenomen vraag naar zonnepanelen beantwoord met de ontwikkeling van prachtige Stion zonnepanelen. Door samenwerking met de grootste marktleiders Avaco en TSMC is hun marktpositie nog meer versterkt.

Stion zonnepanelen | EnergieWonenStion zonnepanelen hebben kwaliteit en zijn uiterst betrouwbaar. De medewerkers voelen zich gestimuleerd om steeds weer te innoveren. De CIGS-zonnepanelen kenmerken zich door een hoge efficiëntie en een mooie verschijning. Het is een geduchte concurrent voor de dunne film panelen van SolarFrontier. Stion heeft verschillende varianten van 140, 145 en 150 WattPiek. Voordelig geprijsd en geschikt voor particulieren en grootschalige inzet bij bedrijven.

Opbrengst en garantie

Dunne film panelen hebben een hogere opbrengst bij hoge temperaturen. Meer dan het rendement van monokristallijne of polykristallijne panelen. Dat geldt in principe alleen voor de prestatie bij extreme warmte. In andere gevallen hebben de zwarte en blauwe zonnepanelen standaard een hogere opbrengst. Stion zonnepanelen zijn echter zover doorontwikkeld dat ze een celefficiëntie van 13,8% hebben.

Stion durft te zeggen dat de kwaliteit en duurzaamheid goed genoeg is voor een lineaire vermogensgarantie van 80% tot 25 jaar! De panelen zijn in efficiëntie te vergelijken met kristallijne panelen.

Esthetiek

De geleiders op de zonnepanelen zijn nauwelijks zichtbaar, zodat een egaal paneel in een zwarte kleur ontstaat. Stion levert alleen panelen in deze zwarte kleur die over het algemeen ook de voorkeur heeft van de consument. De panelen hebben een dunne rand die de uitstraling op uw dak ten goede komt. Allemaal goede redenen voor de keuze van Stion dunne film panelen (CGIS).

Betrouwbaarheid & zekerheid

Het voordeel van CGIS-zonnepanelen is de betere efficiëntie bij hoge temperatuur. Door de unieke celarchitectuur van de Stion zonnepanelen hebben ze minder last van schaduw. De cellen lopen in de gehele lengte van de panelen en vangen dus altijd zonlicht op. Wanneer u CIGS-zonnepanelen aanschaft, bent u verzekerd van een perfecte integratie op uw dak!

EnergieWonen werkt niet direct samen met Stion. Indien u een offerte aanvraagt, stellen wij u graag een beter alternatief voor. Gratis en vrijblijvend.

Belangrijke informatie voor uw aankoop

  • Betrouwbare producent met een sterke marktpositie
  • Eenvoudige installatie
  • Hoge opbrengst, ook bij slecht weer
  • Goed bestand tegen hoge temperaturen
  • Anti-reflecterende coating met een zelfreinigende functie
  • Vermogensgarantie van maar liefst 80% tot 25 jaar
  • Geleiders zijn nauwelijks zichtbaar, prachtige zwarte uitstraling
  • Celefficiëntie van 13,8%

Aanbieding van EnergieWonen

Financiering met een duurzaamheidslening

De aanschaf van zonnepanelen is een aanzienlijke uitgave. Heeft u het geld niet direct beschikbaar? Dan is een duurzaamheidslening mogelijk interessant. U leent dan met een lage rente van 1,6% (rente per 11 januari 2016).

Het rendement van een zonne-energiesysteem met zonnepanelen is hoger dan de kosten van de duurzaamheidslening, dus waar wacht u nog op?

Voor meer informatie en advies op maat kunt u natuurlijk ook terecht bij uw installateur. Heeft u nog geen installateur?
Vraag dan onze installateur eens

 

Gratis offerte