• Vragen? Bel ons: 088 55 66 770

  • Nu geopend (tot 21:00)
  • Jacqueline, Manager Klantenservice

Direct persoonlijk advies?

Trina Solar Zonnepanelen

Een van de oudste en financieel meest gezonde fabrikanten in zonnepanelen is Trina Solar. Het bedrijf heeft wereldwijd circa 20 kantoren met meer dan 13.000 werknemers. Het in 1997 opgerichte Trina solar heeft zich door de jaren heen bewezen en is al sinds 2006 beursgenoteerd in New York. In europa hebben we een aantal marktleiders waarbij Trina Solar hoog genoteerd staat. Over de hele wereld hebben ze al een groot aandeel geleverd met het opwekken van zonne energie. Doordat het een grote fabrikant is in zonnepanelen hebben zij een gemiddelde jaarlijkse productiecapaciteit van maar liefst 2.4GW.

Trina Solar Zonnepanelen partner - EnergieWonenHet productieproces hebben ze voor het grootste gedeelte in eigen hand. Van ingot tot wafer en van cel tot en met zonnepaneel. Het hele traject hebben ze onder eigen controle en de verschillende stadia van het productieproces wordt goed bijgehouden. Hierdoor kunnen ze met zekerheid zeggen dat het kwalitatief hoge panelen zijn.

Esthetiek

Het bedrijf heeft meerdere soorten panelen, echter is het meest gebruikte paneel de zwarte variant. Dit zijn monokristallijne panelen, ook heeft Trina Solar een AllBlack variant van zijn panelen. Dit is het het meest gewilde paneel vanwege zijn strakke uiterlijk en egale afwerking. De voordelen komen ook weer terug bij de installatie. De panelen zijn namelijk mooi te integreren in de huidige omgeving.

Vermogen

De gemiddelde standaard van de zonnepanelen industrie ligt rond de 90% na 10 jaar. Na 25 jaar is dit zo’n 80%. Panelen van Trina Solar presteren nog goed na 10 jaar met zo’n 90.6% en rond de 80.4% na 25 jaar in gebruik. Ook bij hoge temperaturen presteren de zonnepanelen van Trina Solar goed en leveren ze een hoge opbrengst.

EnergieWonen werkt niet direct samen met Trina Solar maar indien u een offerte aanvraagt zullen wij u een beter alternatief voorstellen. Gratis en vrijblijvend.

Aanbieding van energiewonen

Financiering met een duurzaamheidslening


De aanschaf van zonnepanelen is een aanzienlijke uitgave. Heeft u het geld niet direct beschikbaar? Dan is een duurzaamheidslening mogelijk interessant. U leent dan met een lage rente van 1,6%. (rente per 11 januari 2016)

Het rendement van een zonne-energiesysteem met zonnepanelen is hoger dan de kosten van de duurzaamheidslening, dus waar wacht u nog op?

Voor meer informatie en advies op maat kunt u natuurlijk ook terecht bij uw installateur. Heeft u nog geen installateur? Vraag dan onze installateur eens.

 

Gratis offerte